Valla bende şaşırdım ama geldibu saatte nasil sms geliyor ya
Valla bende şaşırdım ama geldibu saatte nasil sms geliyor ya
Orası da doğru bilemiyorumevet de genelde mesai saatleri içinde gelir böyle smsler bana biraz garip geldi grup halnide geldiyse daha çok kişinin yazmasi gerekmez mi
HememSms içerigini atma şanşınız var mı bizede gelir insallah
Sms icerigini atarbilri misiniz yada yazabilir misinizValla bende şaşırdım ama geldi
SN. ..... ......Sms içerigini atma şanşınız var mı bizede gelir insallah
Isim sikitni degil sms icerigini paylaştıniz icin teşşukkerlerSN. ..... ......
İsmim görünsün istemiyorum
, 12.01.2026 Pazartesi Tarihinde saat 13:00 de başvurmuş olduğunuz pozisyon için mülakata davetlisiniz. Gelirken yanınızda E devlet üzerinden SGK hizmet dökümü (Barkodlu) ve T.C Kimlik Fotokopisi getirmeniz rica olunur. TGS Yer Hizmetleri A.Ş. DÜNYA TİCARET MERKEZİ A1 Blok Kat:1 TGS İstihdam Ofisi Yeşilköy/İST adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir. B050
ne mezunuydun cabaSN. ..... ......
, 12.01.2026 Pazartesi Tarihinde saat 13:00 de başvurmuş olduğunuz pozisyon için mülakata davetlisiniz. Gelirken yanınızda E devlet üzerinden SGK hizmet dökümü (Barkodlu) ve T.C Kimlik Fotokopisi getirmeniz rica olunur. TGS Yer Hizmetleri A.Ş. DÜNYA TİCARET MERKEZİ A1 Blok Kat:1 TGS İstihdam Ofisi Yeşilköy/İST adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir. B050
Başvurduğun pozizyon şoförmüSN. ..... ......
Rica ederimIsim sikitni degil sms icerigini paylaştıniz icin teşşukkerler
Lisene mezunuydun caba
Hayır saw yer hizmetleri işçisiBaşvurduğun pozizyon şoförmü
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.