Pozisyon veya İlan Adı
Ramp işçi mülakat mesajı bekleyenler
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben de sahayı bölgeyi öğrenmek amacı ile şuan ramp ile başladım.. ingilizce seviyemi A1 den A2 ye çıkardım.. yhm istiyorum bende.. düzenli olarakta çalışıyorum yabancı dilimi geliştirmek için.. aynı zaman da üniversite mezunuyum.. kurum içi geçişlerde değerlendirmelerde avantaj olur mu sizce? Sahayı öğrenmek
Kesinlikle kurum içinde eğer ihtiyaç varsa öncelik veriliyor. Dilini biraz daha geliştirmen alım sırasında ve sonrası prim gibi durumlarda ekstra avantaj sağlıyor. Ama bilirsin birçok faktör senden bir tık daha iyi biri varsa öncelik o ama eşit durumda biri alınacaksa kesinlikle o kişi sen olursun bence bu da çok iyi bir avantaj.

• Like
Tepkiler: Saruman96
Kesinlikle kurum içinde eğer ihtiyaç varsa öncelik veriliyor. Dilini biraz daha geliştirmen alım sırasında ve sonrası prim gibi durumlarda ekstra avantaj sağlıyor. Ama bilirsin birçok faktör senden bir tık daha iyi biri varsa öncelik o ama eşit durumda biri alınacaksa kesinlikle o kişi sen olursun bence bu da çok iyi bir avantaj.
hocam verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.. bir başka arkadaşım da istifa et kendine vakit ayır dilini geliştir dışarı dan öyle başvuru yap dedi fakat benim aklıma yatmadı.. kurum içi alıma öncelik verildiğini düşündüğüm için

• Like
Tepkiler: Unknown094
hocam aklıma takıldı da kusura bakmayın rahatsız ediyorum.. birkaç kişiye sormama göre kıdem şartı varmış sanırım en az 2 yıl.. siz 9 ay da geçiş yaptım demiştiniz.. kıdeme bakılıyor mu gerçekten ?

hocam aklıma takıldı da kusura bakmayın rahatsız ediyorum.. birkaç kişiye sormama göre kıdem şartı varmış sanırım en az 2 yıl.. siz 9 ay da geçiş yaptım demiştiniz.. kıdeme bakılıyor mu gerçekten ?
6 yıl önce üniversite okurken 1.sınıfta part time şubat ayında ramp e başladım günde 10 seferi olan bir havalimanında yıl sonunda kurum içi yolcu hizmetlerine ihtiyaç duyuldu ilan açıldı başvurudum ve geçiş yaptım. Şirketten şirkete değişebilir anlık bulunduğun yere göre değişebilir. Belki o dediğin başka şirkette öyle bir şart vardır. Ama kıdem diye şartlama kendini belki şef senin bulunduğun yerin sana ait olmadığını fark eder sen şurda olmalısın der tabii bu biraz daha küçük havalimanlarında

• Like
Tepkiler: Saruman96

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.