Pozisyon veya İlan Adı
Tgs ramp işçisi iga
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Yunus10

Üye
23 Nis 2024
72
29
35
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
İga Ramp işçisi olarak başvuru yaptım
Başvuru olumlu bir şekilde tamamladım
2 sms de geldi onuda doldurup gönderdim
Fakat mülakat mesajı hala gelmedi bazıları işe giriş evraklarını teslim etmiş 3 aydır herhangi bir haber Bilgi Yok.
Benle mülakat mesajı bekleyen burda 4 5 arkadaş var onlarda aynı durumda
@admin bir bilgi paylaşsan

Öncelikle merhaba arkadaşlar.
İga Ramp işçisi olarak başvuru yaptım
Başvuru olumlu bir şekilde tamamladım
2 sms de geldi onuda doldurup gönderdim
Fakat mülakat mesajı hala gelmedi bazıları işe giriş evraklarını teslim etmiş 3 aydır herhangi bir haber Bilgi Yok.
Benle mülakat mesajı bekleyen burda 4 5 arkadaş var onlarda aynı durumda
@admin bir bilgi paylaşsan
Hocam iga için beklemeye devam bence çok büyük liman illa ki alım olabilir ilerleyen dönemlerde. Saw olsa beklemeyin derdim

Hakkınızda hayırlısı olsun baya bir başvuru var iga içinde bakalım ne olacak
Alacaklar alacaklar öyle ya da böyle alacaklar. Türsab Başkanı vs açıklama yapmış bu sene %8 büyüme bekliyoruz diye. Şuan savaş sebebiyle rezervasyon iptalleri var ama son dakika rezervasyonlarında ciddi artış bekliyorlarmış

• Like
Tepkiler: aviatorviolinist

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.