ardac

Üye
18 Nis 2025
138
14
5
Merhaba arkadaşlar nisan ayında tgs istanbul ramp için başvurdum 2-3 gün önce ikinci form geldi onuda doldurdum B1 ehliyetim var daha öncede çok işte çalıştım 19 yaşındayım lise mezunuyum sizce ne zaman bir dönüş alırım alabilir miyim şirket daha önce çalıştığımız iş yerlerinden bile bilgi alıyor mu doğrumu çıktığım son işimden tartışarak ayrıldım farklı sebeplerden dolayı

Merhaba arkadaşlar nisan ayında tgs istanbul ramp için başvurdum 2-3 gün önce ikinci form geldi onuda doldurdum B1 ehliyetim var daha öncede çok işte çalıştım 19 yaşındayım lise mezunuyum sizce ne zaman bir dönüş alırım alabilir miyim şirket daha önce çalıştığımız iş yerlerinden bile bilgi alıyor mu doğrumu çıktığım son işimden tartışarak ayrıldım farklı sebeplerden dolayı
1.si sen lise mezunusun ramp değilde başka biryer senin için uygun olur mu diye bakıyorlarda olabilirler
2.si Tartışarak çıktıysan ref*rans gösterme aramasınlar :)
3.sü benim başvurma 1 sene sonra döndüler ben başvurduğumu bile unutmuştum düşün yani ama yinede mutluyum TGS de inşallah ararlar hayırlısı olsun şimdiden :)

1.si sen lise mezunusun ramp değilde başka biryer senin için uygun olur mu diye bakıyorlarda olabilirler
2.si Tartışarak çıktıysan ref*rans gösterme aramasınlar :)
3.sü benim başvurma 1 sene sonra döndüler ben başvurduğumu bile unutmuştum düşün yani ama yinede mutluyum TGS de inşallah ararlar hayırlısı olsun şimdiden :)
Lise mezunu olunca ramp değilde ne gibi farklı bir yere bakıyolar iyi bir şey mi diyorsunuz kötü bir şey mi
Ref*rans göstermedim sadece ikinci detaylı gelen formda önceden çalıştığım iş yerlerini yazdım birisinden tartışarak ayrılmıştım o yüzden söyledim
1 sene çok uzun bir süreymiş 2 arkadaşım da ramp bölümünde ocak ayında başvurmuşlardı 2side 1 aydır çalışıyorlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.