Pozisyon veya İlan Adı
CADET Pilot
Ü

Üye silindi 20804

Merhaba iyi forumlar,

2021'de ailemle yaşadığım bir olaydan dolayı psikiyatr'a gitmiştim ailemle beraber. Doktor da "Kesin Tanı" olarak epikrizde "Uyum Bozuklukları" şeklinde girmiş, herhangi bir ilaç yok. Sizce bu bir sorun yaratır mı? Aynı doktordan bir durum bildirir raporu da almayı düşünüyorum.

Böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba iyi forumlar,

2021'de ailemle yaşadığım bir olaydan dolayı psikiyatr'a gitmiştim ailemle beraber. Doktor da "Kesin Tanı" olarak epikrizde "Uyum Bozuklukları" şeklinde girmiş, herhangi bir ilaç yok. Sizce bu bir sorun yaratır mı? Aynı doktordan bir durum bildirir raporu da almayı düşünüyorum.

Böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
İlaç olmaması ve 4 yıl geçmesi lehinize. Bahsettiğiniz raporu alın mutlaka. Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Sürecinizde başarılar dilerim.

C
İlaç olmaması ve 4 yıl geçmesi lehinize. Bahsettiğiniz raporu alın mutlaka. Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Sürecinizde başarılar dilerim.
Cevap için teşekkür ederim. Bu tarz bir durum yaşayan birisini gördünüz mü ya da tanıdığınız var mıdır acaba?

Ayrıca kurula kalır mı bu acaba? Kurula kalanların pek olumlu olmadığını gördüm çünkü.

Merhaba, ilaç vs olmadığı için kurula bırakılmaktan daha çok şirket psikolog/psikiyatristi ile görüşmenizi isterler

Merhaba, ilaç vs olmadığı için kurula bırakılmaktan daha çok şirket psikolog/psikiyatristi ile görüşmenizi isterler
Hocam cevap için teşekkür ederim öncelikle. Önceden durum raporunu almam gerçekten faydalı olur mu peki? Tabiri caizse işlerine çomak sokmak istemiyorum çünkü. Bize işimizi mi öğreteceksin, gibi düşünmelerini istemiyorum asla. Ayrıca önceden epikrizi vs hazırlayıp mı gitmeliyim yoksa onlar sorarsa mı almalıyım sadece?

Doktorun verdiği durum bildirir raporunu çok önemsediklerini görmedim. Randevu alıp bir veri daha enabzınıza ekletmeyin. Epikriz raporunuzu ön sağlık değerlendirmesine götürün.

Tamamdır teşekkür ederim. Bu arada bilmiyorum bir önemi var mıdır ama devlet hastanesinde değildi psikiyatri özele gitmiştim ailemle beraber.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.