Şöyle söyleyim ben 4sene önce tek seferlik görüşme sonucunda elendim ilaç sorun değildi bende. Klas 1de herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz ancak işyeri hekimleri ve kurul tanılarda hassas. Süreçten arkadaşım 5psikiyatrik görüşmesi vardı ancak enabzında bu görüşmel genel psikiyatrik muayene diye girildiği için filoya girdi benim durumumda ise tek görüşme ama minör depresyon tanısı olduğu için sürecim sonlandı.
Siz tanıyı sildirmeyi denemediniz mi peki?

• Like
Tepkiler: ayserd
Şöyle söyleyim ben 4sene önce tek seferlik görüşme sonucunda elendim ilaç sorun değildi bende. Klas 1de herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz ancak işyeri hekimleri ve kurul tanılarda hassas. Süreçten arkadaşım 5psikiyatrik görüşmesi vardı ancak enabzında bu görüşmel genel psikiyatrik muayene diye girildiği için filoya girdi benim durumumda ise tek görüşme ama minör depresyon tanısı olduğu için sürecim sonlandı.
Merhaba, peki arkadaşınız bunları sildirdiği için mi genel muayene görünüyor? Bir de ilaç kullanımı oldu mu arkadaşınızın?

İlaç kullanımı oldu ve hayır sildirmedi direk e nabızda öyle gözüküyor. Tamamen hekime bağlı oluyoruz bu süreçlerde.
Ben de dün doktora gittim ve maalesef dilekçe almayı kabul ettiremedim, üstelik 2018 yılında kalmış olmasına rağmen :( Normalde firmaların ilaç geçmişinde de hassas olduğunu biliyorum. Acaba hem tanı hem ilaç bir arada olunca eleyip biri var diğeri yoksa kabul etme ihtimalleri var mı diye şansımı denemek istedim :( Kendim gibi tek muayene ama ilaçsız bir örnek bulamıyorum geçen veya kalan.

İlaç kullanımı oldu ve hayır sildirmedi direk e nabızda öyle gözüküyor. Tamamen hekime bağlı oluyoruz bu süreçlerde.
ilaç yazdırılıp kullanılması için tanı girilmesi lazım, bence ortada bi yanlış bilgi var. sizin tek psikiyatri randevunuzla geçmiş olmanız lazımdı ilaç kullanmadığınız için.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.