Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hangi firma? Tanı ve ilaç neydi? Bir de ne kadar süre geçmişti üzerinden?
THY. Anksiyete tanısı, ilaç reçete e-nabızımda yoktu, doktor epikrize ilacın önerildiğini yazdı. 2018’deydi, tek seferlikti. E nabız geçmişimde herhangi bir antidepresan veya farklı bir psikiyatri randevusu yoktu.

THY. Anksiyete tanısı, ilaç reçete e-nabızımda yoktu, doktor epikrize ilacın önerildiğini yazdı. 2018’deydi, tek seferlikti. E nabız geçmişimde herhangi bir antidepresan veya farklı bir psikiyatri randevusu yoktu.
Pegasus'ta böyle patır kütür eliyor mu acaba? Pdf e de yazmamışlar 0 bilgi var ortada. 1 seferlik ilacım için eleneceksem hiç uğraşmicam açıkçası.

Ben geçen de duyuyorum, kalan da. Ancak her türlü deneyeceğim Pegasus’u.
Ya benim 1 kutu en düşük doz ritalin (dikkat ilacı kırmızı reçete ders için aldım) birkaç sene önceydi. Doğru düzgün bilgi de alamıyorum :( Tanı mı silcez ilacın zamanaşımını mı beklicez napıcaz bu belirsizlik sıkıntı.

Ya benim 1 kutu en düşük doz ritalin (dikkat ilacı kırmızı reçete ders için aldım) birkaç sene önceydi. Doğru düzgün bilgi de alamıyorum :( Tanı mı silcez ilacın zamanaşımını mı beklicez napıcaz bu belirsizlik sıkıntı.
Tanı ne olarak girilmiş? E devlette “tedavi bilgilerim” kısmında görebilirsiniz.
Sizi çok iyi anlıyorum, ben de aynı durumdayım. Aynı belirsizlik içindeyim.

Merhaba, geçmişteki psikiyatri ziyaretlerinde ilaç ve tanı varsa sehven raporu almak pegasus ve sunexpress için mantıklı mı sizce? Gidip tanıyı giren doktorla mı konuşulmalı?
Pegasus için ille de tanı ve ilaç silinmeli bence. Esnek değiller. Sunexpress içinse, konulan tanı neydi? 6 aydan fazla ilaç kullanımı yoksa esnek bir bakış açıları var. Moxo testi vs. talep ediliyor.
Sehven kağıdını bizzat doktordan alıp ilçe sağlık müdürlüğüne başvurmanız çok daha iyi olabilir

• Like
Tepkiler: beanny
Pegasus için ille de tanı ve ilaç silinmeli bence. Esnek değiller. Sunexpress içinse, konulan tanı neydi? 6 aydan fazla ilaç kullanımı yoksa esnek bir bakış açıları var. Moxo testi vs. talep ediliyor.
Sehven kağıdını bizzat doktordan alıp ilçe sağlık müdürlüğüne başvurmanız çok daha iyi olabilir
İlaç sildirilebiliyor mu? Şöyleki birkaç yıl önce o dönem uykuya dalmakta zorlandığım için birkaç ay arayla 2 defa gitmiştim, beyaz reçete ilaç yazılmıştı ikisinde de. E devlette birinde uyum bozuklukları, diğerinde anksiyete bozukluk tanımlanmamış şeklinde görünüyor; e nabızda psikiyatri muayenesi olarak geçiyor. Sanırım ilaç yazabilmek için bu şekilde tanı girildi. İlk ilacı düzensiz kullandım ikincisini ise satın aldım ancak kullanmadım. Doktorların tanı ve ilaç silme-değiştirmeye nasıl bakacaklarını bilemiyorum.

hocam benim 1 ilaç var tanıları sildirebilirim ama ilaç silinmiyor sgk dan dolayı. 2 sene önce ritalin dikkat ilacı. fikriniz veya bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim. @indigo11

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.