Tanı vardıAnladım hocam tanı var mıydı siz de yoksa sildirmiş miydiniz ?
Tanı vardıAnladım hocam tanı var mıydı siz de yoksa sildirmiş miydiniz ?
Tanısız nası yazdırdın hocam? Benim de birkaç sene önceye ait tek tanı ve tek ritalin var eleyecekler diye korkuyorum. Derslerimin yoğun olduğu zaman yazdırmıştım. Eliyorlar sanırım. Geçersen falan haber et lütfen.Hocam bu şekilde gözüküyor
![]()
Hocam benim birkaç sene önce tek seferlik ritalin var geçer miyim? Eliyolar diye duydum da 10 sene falan önce değilse eğer.Ziyaret var ama tanı yok, sanırım sadece odak arttırmak için kullandınız. Benim Pegasus’da bildiğim, iki ritalin kaydı ile geçen birisi vardı. Tanısı yoktu sanırım onun da. THY için bir şey söyleyemeyeceğim. Orada psikiyatride elendim tek randevu ile.
Benim özellikle yaptığım bir şey olmadı biraz şans herhalde o şekilde gözükmesi. Şu an herhangi bir başvuruda bulunmadım kesin bir bilgi varsa boşuna uğraşmayayım diye bazıları diyorki tanı önemli değil ilaç çıkıyor sgk da vs diye. Bazıları da önemli olan tanı diyorlar ilaç kayıtlardan siliniyor kvk gereği hasta görebiliyormuş sadece, ne kadar doğru bilmiyorum en iyisi süreci deneyimlemek olucak. Siz de süreciniz bittikten sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Tanısız nası yazdırdın hocam? Benim de birkaç sene önceye ait tek tanı ve tek ritalin var eleyecekler diye korkuyorum. Derslerimin yoğun olduğu zaman yazdırmıştım. Eliyorlar sanırım. Geçersen falan haber et lütfen.
Bence denemeye değer, ne olursa olsun. Belki şartlar esner ve sonunda “keşke başvursaydım” diyebilirsiniz. Ben elenmeme rağmen iyi ki denemişim diyorum, süreci deneyimlemiş oldum. Ayrıca hiç belli olmaz bu işler. Orası olmaz ama Pegasus ya da Sunexpress olur belki. Çok fazla umut bağlamadan devam etmek gerekiyor, ben Pegasus için öyle yapmaya çalışıyorum.Hocam benim birkaç sene önce tek seferlik ritalin var geçer miyim? Eliyolar diye duydum da 10 sene falan önce değilse eğer.
Bence siz de denemeye devam etmelisiniz THY’yi ve diğer firmaları daBenim özellikle yaptığım bir şey olmadı biraz şans herhalde o şekilde gözükmesi. Şu an herhangi bir başvuruda bulunmadım kesin bir bilgi varsa boşuna uğraşmayayım diye bazıları diyorki tanı önemli değil ilaç çıkıyor sgk da vs diye. Bazıları da önemli olan tanı diyorlar ilaç kayıtlardan siliniyor kvk gereği hasta görebiliyormuş sadece, ne kadar doğru bilmiyorum en iyisi süreci deneyimlemek olucak. Siz de süreciniz bittikten sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Öyle yapcam hocam inşallah hepimiz hayalimize ulaşırız size de süreciniz de başarılar sonucunuzu merakla bekliyorumBence siz de denemeye devam etmelisiniz THY’yi ve diğer firmaları da![]()
Sağlıktan mı elendiniz?Bence denemeye değer, ne olursa olsun. Belki şartlar esner ve sonunda “keşke başvursaydım” diyebilirsiniz. Ben elenmeme rağmen iyi ki denemişim diyorum, süreci deneyimlemiş oldum. Ayrıca hiç belli olmaz bu işler. Orası olmaz ama Pegasus ya da Sunexpress olur belki. Çok fazla umut bağlamadan devam etmek gerekiyor, ben Pegasus için öyle yapmaya çalışıyorum.
Evet, maalesef. Tek psikiyatri randevumdan ötürü elendim.Sağlıktan mı elendiniz?
Hangi firma? Tanı ve ilaç neydi? Bir de ne kadar süre geçmişti üzerinden?Evet, maalesef. Tek psikiyatri randevumdan ötürü elendim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.