Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba psikiyatri sağlık şartları için bilgi verir misiniz uzun zamandır yaygın anksiyete tedavisi görüyorum ama artık bitmek üzere yine de sorun teşkil eder mi
merhaba psikiyatri sağlık şartları için bilgi verir misiniz uzun zamandır yaygın anksiyete tedavisi görüyorum ama artık bitmek üzere yine de sorun teşkil eder mi
İlaç kullandıysanız çok büyük ihtimalle sorun teşkil edecektir. Ek olarak ilgili tanının veya hastalığın zaman olarak genelde "son 3 yılda" olup olmamasına bakılıyor.
İlaç kullandıysanız çok büyük ihtimalle sorun teşkil edecektir. Ek olarak ilgili tanının veya hastalığın zaman olarak genelde "son 3 yılda" olup olmamasına bakılıyor.
bu uçak teknisyenliği için de geçerli mi? çünkü thytechnic de detaylıca incelenecektir diyor sadece. bu başlı başına bir ret sebebi mi? bi de diğer şirketlerin tutumu ne olur bu konuya acaba forumda aradım ama bulamadım teknisyen için
bu uçak teknisyenliği için de geçerli mi? çünkü thytechnic de detaylıca incelenecektir diyor sadece. bu başlı başına bir ret sebebi mi? bi de diğer şirketlerin tutumu ne olur bu konuya acaba forumda aradım ama bulamadım teknisyen için
Yani hem pozisyon olarak teknisyenlik hem de teknisyen alımı yapan farklı şirketler için net bir şey söyleyemeyiz. Çünkü çok farklı değişken var. Benim size tavsiyem enseyi karartmadan mülakatlara katılın, ilanlara başvurun. Ancak şunu da aklınızda bulundurun: Türkiye'de havacılık sektöründe şu anda kabul gören olgu, son üç yıl içerisinde istenmeyen tanıların bulunmaması.
Psikoloji tarafında da keza son üç yılda tanınız veya ilaç kullanımınız varsa, hemen hemen her havayolu şirketi için problem olarak görülür. Üstelik sizin tanınız veya tedavi tarihiniz çok yakın. Sonuç olarak, ilanlara başvurun ve süreçlere katılın ancak bir ihtimal kabul edilmeyeceğinizin de farkında olun. Kariyer hayatınızda başarılar dilerim.
uçak teknolojisi okuyorum bitmek üzere işte son 3 yıllık zıyaretler dikkate alınıyor galiba senin bilgin var mı 3 yılda çok bi ziyaretim olmadı pskiyatriye
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.