Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir buçuk yıl önce psikiyatriye gitmiştim bana tanımlanmış anksiyete tanısı koymuş. fakat en son gittiğimden bu yana 1 seneden fazla oldu. bu bir sorun yaratır mı,psikiyatri konusunda tamamen katılar mı bilgisi olan var mı?
bir buçuk yıl önce psikiyatriye gitmiştim bana tanımlanmış anksiyete tanısı koymuş. fakat en son gittiğimden bu yana 1 seneden fazla oldu. bu bir sorun yaratır mı,psikiyatri konusunda tamamen katılar mı bilgisi olan var mı?
pegasus kendi sağlık kriterini yayınladı mı bilmiyorum ama thy/ajet için son 3 yıl yazmasına rağmen 5-6 hatta 10 yıl öncesinin tanısı yüzünden elenen birçok aday oldu. Sizinki çok yeni sayılır problem çıkaracaktır
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.