Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

BKonuk

Üye
6 Ağu 2025
64
16
5
Meslek
Kabin
bir buçuk yıl önce psikiyatriye gitmiştim bana tanımlanmış anksiyete tanısı koymuş. fakat en son gittiğimden bu yana 1 seneden fazla oldu. bu bir sorun yaratır mı,psikiyatri konusunda tamamen katılar mı bilgisi olan var mı?

bir buçuk yıl önce psikiyatriye gitmiştim bana tanımlanmış anksiyete tanısı koymuş. fakat en son gittiğimden bu yana 1 seneden fazla oldu. bu bir sorun yaratır mı,psikiyatri konusunda tamamen katılar mı bilgisi olan var mı?
sorun yaratir diye biliyorum son 3 yil icerisinde hicbir ziyaret ve tani olmamasi gerekiyor

pegasus kendi sağlık kriterini yayınladı mı bilmiyorum ama thy/ajet için son 3 yıl yazmasına rağmen 5-6 hatta 10 yıl öncesinin tanısı yüzünden elenen birçok aday oldu. Sizinki çok yeni sayılır problem çıkaracaktır

• Like
Tepkiler: Ayseozdemiri

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.