Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
+ ek bilgi olarak çok uzun zaman dilimine yayılmış bir ziyaret patterni yok. 1 i 2021 şubat sonu diğer 3 ü 2021 mart içinde ve bu kadar. hepsi 2 şer hafta araylaydı.

Arkadaşlar merhaba,

Ben de uçuş okuluna yazılmayı planlıyorum. Geçmişte sadece 2018 yılında psikiyatriye bir kez gitmişim. Bana F32.8 depresif epizod tanısı konmuş ve Prozac 20 mg reçete edilmiş.

Epikriz raporunu aldım, doktor herhangi bir detaylı not yazmamış. Ayrıca ilaçlar E-Nabız’da alınmış olarak görünüyor. Doktoru bulup konuştum; bunun en hafif kodlardan biri olduğunu ve tek başına sorun oluşturmayacağını düşündüğünü söyledi. Epikrizde detaylı not olmamasının da avantaj olabileceğini belirtti. Class 1deki MMPI testide normal çıktı.

Bu durum, TİP almış veya lisansını almış bir pilot için ileride sorun yaratır mı? Benzer bir süreç yaşayan veya bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.