Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

dauntlesss

Üye
12 Eki 2025
12
7
0
Meslek
Kabin
Merhaba, iyi akşamlar herkese. Arkadaşlar yakın zamanda ön değerlendirme muayenesinde psikiyatri epikriz raporu istenip danışmaya teslim eden ve sonuç alan birileri var mı? Kaç gün içinde dönüş yapılıyor acaba :)

Merhaba, iyi akşamlar herkese. Arkadaşlar yakın zamanda ön değerlendirme muayenesinde psikiyatri epikriz raporu istenip danışmaya teslim eden ve sonuç alan birileri var mı? Kaç gün içinde dönüş yapılıyor acaba :)
Hangi sebepten ötürü epikriz raporu istendi ilacınız var mıydı ve tanınız neydi tedavi ne zamanı

Benden 2015'teki 4 adet psikiyatri randevum için istendi herhangi tanım yok 2 adet ilaç satın almışım, 2018'de de 1 adet concerta kullanımı var üni sınavına hazırlık için almıştım. Bugün itibariyle 13 gün oldu mail yok.

• Like
Tepkiler: dauntlesss
Benden 2015'teki 4 adet psikiyatri randevum için istendi herhangi tanım yok 2 adet ilaç satın almışım, 2018'de de 1 adet concerta kullanımı var üni sınavına hazırlık için almıştım. Bugün itibariyle 13 gün oldu mail yok.
benim de 2 haftayı geçti, toplu dönüş olucak sanırım.

Merhaba ben 1 hafta önce raporumu teslim ettim mail bekliyorum 7-10 iş günü içerisinde geliyormuş 🙏🏻

• Like
Tepkiler: dauntlesss
hocam concerta için güncelleme yapar mısınız
Concerta kırmızı reçeteli bir ilaç havacılıkta kırmızı/yeşil reçeteli ilaçlar ne zaman kullanıldığına bakmaksızın elenme sebebi oluyor

Searching for: concerta

methlyphenidate HCL
Psychiatric
Attn Deficit Disorder (ADD/ADHD)
NOT ALLOWED

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.