Teşekkür ederimmYaa çok sevindim. Ay hayırlı olsun şimdiden o halde. Umarım en kısa sürede mesleğinize başlarsınız![]()
Teşekkür ederimmYaa çok sevindim. Ay hayırlı olsun şimdiden o halde. Umarım en kısa sürede mesleğinize başlarsınız![]()
Umarım. Çok teşekkür ederimTeşekkür ederimmsize de sürecinizde başarılar diliyorum umarım olumlu sonuçlar alırsınız
![]()
merhaba, pegasus surecınızden bıraz bahsedebılır mısınız, tarih bilgilerini de verirseniz cok sevınırım, iş izin alma surecımde nasıl ayarlarım onu hesaplayacagım daYaa çok sevindim. Ay hayırlı olsun şimdiden o halde. Umarım en kısa sürede mesleğinize başlarsınız![]()
Yani ben 29 eylülde ilk sınava girdim 3 kasımda (yarın) eğitime başlayacağım. Benimle aynı süreci sürekli aynı tarihte yaşayan bir arkadaşım daha yeni sağlık maili aldı. O yüzden değişiklik gösterecektir. Bana iş teklifi 23 ya da 24 ekimde yapıldı. Herkesin süreci aynı ilerlemiyor tabi ama ortalama 1 ay diye düşünebilirsinizmerhaba, pegasus surecınızden bıraz bahsedebılır mısınız, tarih bilgilerini de verirseniz cok sevınırım, iş izin alma surecımde nasıl ayarlarım onu hesaplayacagım da
detaylı cevabınız için teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsunYani ben 29 eylülde ilk sınava girdim 3 kasımda (yarın) eğitime başlayacağım. Benimle aynı süreci sürekli aynı tarihte yaşayan bir arkadaşım daha yeni sağlık maili aldı. O yüzden değişiklik gösterecektir. Bana iş teklifi 23 ya da 24 ekimde yapıldı. Herkesin süreci aynı ilerlemiyor tabi ama ortalama 1 ay diye düşünebilirsinizİngilizce ve genel yetenek sınavı gerçekten kolaydı İngilizce max b1 diyebilirim. Genel yetenekte de çok kolay mantık soruları var Türkçe ve matematik ama inanın çok basitler. Örneğin uyduruyorum “ıhla” karışık harflerinden oluşturulacak kelime aşağıdaki hangi kategoriye aittir işte: a) aile b) eğitim c) havacılık d) dokuma e) magazin (halı) gibi. Matematik de basit oran orantı saat hesaplama gibi. İngilizce sözlü ve ikinci yabancı dil sözlü var. Ben ikinci yabancı dilden de girdim. İngilizceyi geçerseniz giriyorsunuz diğerine. Mülakatta da klasik sorular var işte kendini tanıt ne okudun boş zamanlarında ne yaparsın gibi gibi. Kurulda mailde dress code veriyorlar onun dışında istediğiniz gibi gidebilirsiniz hani temiz düzenli şekilde. Orada da sizinle ilgili bilgiler kişisel sorular geliyor. Varsa sağlık sorununuz veya psikiyatri geçmişiniz soruyorlar orada. Sonra da sağlık maili geliyor ve gerekli evrakları da burada yazıyorlar. Sertifikayı aldıktan sona daha rahat geçiyor iş yeri hekimi görüşmesi. Sonra da iş teklifi geliyor ve uzun bir evrak toplama işi oluyor. Ama süreçler gerçekten hızlı ilerliyor. 1 hafta içinde geçip kaldığınız belli oluyor diyeyim. Şimdiden başarılar dilerim. Eksik bir şey olursa da profilimde çok cevapladığım sorular var oradan bakabilirsiniz. İyi günler
![]()
Size de şimdidendetaylı cevabınız için teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun![]()
Merhaba, sormak istediğim benimde epikrizimde sizinle aynı tanı var ancak ilacı almadım. Bunu da doktora belirtsem olumlu yansır mı, ön sağlığa giderken epikriz ve sgk ilaç dökümü alıp yanımda götürmeli miyim sizce? Teşekkürler şimdidenMerhaba adınıza çok sevindim tebrik ederim. Ben son aşamaya kadar geldim iş teklifi bekliyorum şu an. Shgm sertifikamı Gaziosmanpaşa Yeniyüzyıl Hastanesi’nden aldım. Hastanedekiler çok ilgili süreç boyunca yanınızda olup sizi yönlendiriyorlar. Sertifika almama engel hiçbir durum da yaşamadım. Onların psikiyatri doktorları da sordu tabi daha önceden ziyaretiniz oldu mu ilaç kullandınız mı diye durumu izah ettim thy’nin doktorlarıyla görüşüp geçtiğimi söylediğimde bi sıkıntı olmadı o konuda da. Öğlene kadar eğer elverişliyseniz sertifikanızı alabiliyorsunuz zaten.
Benim yaşadığım tek sıkıntı belgelerimi tekrar thy’ye götürdüğümde oldu. Sağlık belgelerimde göz tansiyonumun sınırda çıkmış olduğunu ve ek tetkik istediklerini söylediler. Açıkçası ben shgm sertifikamı aldığım için bu saatten sonra bir durum olmaz ve kesin gözüyle bakıyorken böyle bir şey duymak biraz sarsıcı olmuştu. Neyse ki yaptırdığım ek tetkik temiz çıktı elverişli raporu alıp teslim ettim tekrardan.
Artık daha fazla bir pürüz olmamasını umaraktan iş teklifi dönüşü bekliyorum
Merhaba pegasus veya thy süreciniz tamamlandı mı henüz?Merhaba süreciniz nasıl gidiyor acaba? Ben kurulu geçtim Pegasus’ta sağlık için mail bekliyorum. Siz bu aşamaya geldiniz mi thyde ya da hastaneye gidebildiniz mi?![]()
merhabalar hastanede psikaytri muayenesi nasil oluyor gecmiste gittiginiz soylediginizdeMerhaba adınıza çok sevindim tebrik ederim. Ben son aşamaya kadar geldim iş teklifi bekliyorum şu an. Shgm sertifikamı Gaziosmanpaşa Yeniyüzyıl Hastanesi’nden aldım. Hastanedekiler çok ilgili süreç boyunca yanınızda olup sizi yönlendiriyorlar. Sertifika almama engel hiçbir durum da yaşamadım. Onların psikiyatri doktorları da sordu tabi daha önceden ziyaretiniz oldu mu ilaç kullandınız mı diye durumu izah ettim thy’nin doktorlarıyla görüşüp geçtiğimi söylediğimde bi sıkıntı olmadı o konuda da. Öğlene kadar eğer elverişliyseniz sertifikanızı alabiliyorsunuz zaten.
Benim yaşadığım tek sıkıntı belgelerimi tekrar thy’ye götürdüğümde oldu. Sağlık belgelerimde göz tansiyonumun sınırda çıkmış olduğunu ve ek tetkik istediklerini söylediler. Açıkçası ben shgm sertifikamı aldığım için bu saatten sonra bir durum olmaz ve kesin gözüyle bakıyorken böyle bir şey duymak biraz sarsıcı olmuştu. Neyse ki yaptırdığım ek tetkik temiz çıktı elverişli raporu alıp teslim ettim tekrardan.
Artık daha fazla bir pürüz olmamasını umaraktan iş teklifi dönüşü bekliyorum
sizde ne gibi durum vardıbana ön sağlıktan epikriz vs istemeden direkt olumsuz döndüler. sizden epikriz istemişler ve tekrar çağırmışlar, olumlu bir sonuç çıkabilir. epikriziniz incelenip yine olumsuz olsaydı bunu mail ile bildirirlerdi diye düşünüyorum, tabi bunların hepsi varsayım. umarım olumlu sonuçlanır![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.