Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Ben Pegasus’un sözlü mülakatına gireceğim 7 ekimde. Aynı durumu yaşadığınızı görünce yazdım hemen. Benim de sürecim Thyde değil maalesef. Ama Pegasus’ta süreç daha hızlı ilerleyebiliyor. Olur da sizden önce bir hastaneye gidersem hemen sizi bilgilendiririm :)

Ben Pegasus’un sözlü mülakatına gireceğim 7 ekimde. Aynı durumu yaşadığınızı görünce yazdım hemen. Benim de sürecim Thyde değil maalesef. Ama Pegasus’ta süreç daha hızlı ilerleyebiliyor. Olur da sizden önce bir hastaneye gidersem hemen sizi bilgilendiririm :)
teşekkür ederim şimdiden. sürecinizde başarılar diliyorum umarım hiçbir sıkıntı yaşamadan olumlu sonuçlar alırsınız 🙌🏻

epikriz raporunu teslim ettikten sonra thy nin kendi psikiyatri doktoruyla görüştüm ve ön değerlendirme aşamasını geçtiğime dair maili yeni aldım. yardımcı olmak isterdim ancak shgm onaylı bir sertifika almadım henüz ben de :( siz sürecin hangi aşamasındasınız?
Merhaba kusura bakmayın öncelikle, süreciniz sonunda olumlu sonuçlanır umarım, epikrizdeki tanınız neydi acaba? Çok özel değilse.

Merhaba kusura bakmayın öncelikle, süreciniz sonunda olumlu sonuçlanır umarım, epikrizdeki tanınız neydi acaba? Çok şeklinde

Merhaba kusura bakmayın öncelikle, süreciniz sonunda olumlu sonuçlanır umarım, epikrizdeki tanınız neydi acaba? Çok özel değilse.
tanımlanmamış depresif nöbet şeklinde girilmiş. Hastalık derecesi hafif.
Umarım siz de olumlu sonuçlar alırsınız.

tanımlanmamış depresif nöbet şeklinde girilmiş. Hastalık derecesi hafif.
Umarım siz de olumlu sonuçlar alırsınız.
Umarım, benim de uyum bozukluğu yazıyor ama sizinkinde olduğu yibi herhangi bir reçete ilaç vs yok. Ben de merak ediyorum nasıl sonuçlanacak. Epikriz raporunu kapalı zarfta aldığınız şekilde mi teslim etmiştiniz? Ayrıca sizde de ilaç reçete yoktu değil mi?

Umarım, benim de uyum bozukluğu yazıyor ama sizinkinde olduğu yibi herhangi bir reçete ilaç vs yok. Ben de merak ediyorum nasıl sonuçlanacak. Epikriz raporunu kapalı zarfta aldığınız şekilde mi teslim etmiştiniz? Ayrıca sizde de ilaç reçete yoktu değil mi?
zarfa koymadan önce görme şansım oldu ama evet kaplı zarfta teslim edilmesi gerekiyor. İki ziyaretim için de yazılmış beyaz reçeteli bir ilaç vardı. İlaç reçete edilmesi durumu biraz daha zorlaştırıyor tabi. Ancak önemli noktalardan biri neden psikiyatriye gittiğiniz veya ilaç kullandığınız. Ben üniversitenin son senesi bitirme projemi yaparken gitmiştim zorlandığım için. O dönemi atlatınca bir daha da gitmedim. Bu tarz geçici dönemsel şikayetlerden ziyaret etmişseniz olumlu dönüş alma şansınız bir hayli artıyor.

teşekkür ederim şimdiden. sürecinizde başarılar diliyorum umarım hiçbir sıkıntı yaşamadan olumlu sonuçlar alırsınız 🙌🏻
Merhaba süreciniz nasıl gidiyor acaba? Ben kurulu geçtim Pegasus’ta sağlık için mail bekliyorum. Siz bu aşamaya geldiniz mi thyde ya da hastaneye gidebildiniz mi? 😊

Merhaba süreciniz nasıl gidiyor acaba? Ben kurulu geçtim Pegasus’ta sağlık için mail bekliyorum. Siz bu aşamaya geldiniz mi thyde ya da hastaneye gidebildiniz mi? 😊
Merhaba adınıza çok sevindim tebrik ederim. Ben son aşamaya kadar geldim iş teklifi bekliyorum şu an. Shgm sertifikamı Gaziosmanpaşa Yeniyüzyıl Hastanesi’nden aldım. Hastanedekiler çok ilgili süreç boyunca yanınızda olup sizi yönlendiriyorlar. Sertifika almama engel hiçbir durum da yaşamadım. Onların psikiyatri doktorları da sordu tabi daha önceden ziyaretiniz oldu mu ilaç kullandınız mı diye durumu izah ettim thy’nin doktorlarıyla görüşüp geçtiğimi söylediğimde bi sıkıntı olmadı o konuda da. Öğlene kadar eğer elverişliyseniz sertifikanızı alabiliyorsunuz zaten.
Benim yaşadığım tek sıkıntı belgelerimi tekrar thy’ye götürdüğümde oldu. Sağlık belgelerimde göz tansiyonumun sınırda çıkmış olduğunu ve ek tetkik istediklerini söylediler. Açıkçası ben shgm sertifikamı aldığım için bu saatten sonra bir durum olmaz ve kesin gözüyle bakıyorken böyle bir şey duymak biraz sarsıcı olmuştu. Neyse ki yaptırdığım ek tetkik temiz çıktı elverişli raporu alıp teslim ettim tekrardan.
Artık daha fazla bir pürüz olmamasını umaraktan iş teklifi dönüşü bekliyorum

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba adınıza çok sevindim tebrik ederim. Ben son aşamaya kadar geldim iş teklifi bekliyorum şu an. Shgm sertifikamı Gaziosmanpaşa Yeniyüzyıl Hastanesi’nden aldım. Hastanedekiler çok ilgili süreç boyunca yanınızda olup sizi yönlendiriyorlar. Sertifika almama engel hiçbir durum da yaşamadım. Onların psikiyatri doktorları da sordu tabi daha önceden ziyaretiniz oldu mu ilaç kullandınız mı diye durumu izah ettim thy’nin doktorlarıyla görüşüp geçtiğimi söylediğimde bi sıkıntı olmadı o konuda da. Öğlene kadar eğer elverişliyseniz sertifikanızı alabiliyorsunuz zaten.
Benim yaşadığım tek sıkıntı belgelerimi tekrar thy’ye götürdüğümde oldu. Sağlık belgelerimde göz tansiyonumun sınırda çıkmış olduğunu ve ek tetkik istediklerini söylediler. Açıkçası ben shgm sertifikamı aldığım için bu saatten sonra bir durum olmaz ve kesin gözüyle bakıyorken böyle bir şey duymak biraz sarsıcı olmuştu. Neyse ki yaptırdığım ek tetkik temiz çıktı elverişli raporu alıp teslim ettim tekrardan.
Artık daha fazla bir pürüz olmamasını umaraktan iş teklifi dönüşü bekliyorum
Yaa çok sevindim. Ay hayırlı olsun şimdiden o halde. Umarım en kısa sürede mesleğinize başlarsınız 🌹

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.