Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
dostlarım maile bir dönüş olmadı ama aranarak olumlu dönüş aldım çok fazla bilgi sahibi değilim birkaç şey sordum ama cevap vermediler alım konusunda
sormak istediğiniz bir şey olursa cevap verebilirim ama muhtemelen sorabileceğiniz çoğu şeyi bilmiyorum olacagim
kesin olan tek şey sürecin devam ettiği umarım sizim için de güzel haberler duyarız kısa zamanda
2 kasımda işe başlıyorum

• Like
Tepkiler: Cadetyolundaa
dostlarım maile bir dönüş olmadı ama aranarak olumlu dönüş aldım çok fazla bilgi sahibi değilim birkaç şey sordum ama cevap vermediler alım konusunda
sormak istediğiniz bir şey olursa cevap verebilirim ama muhtemelen sorabileceğiniz çoğu şeyi bilmiyorum olacagim
kesin olan tek şey sürecin devam ettiği umarım sizim için de güzel haberler duyarız kısa zamanda
2 kasımda işe başlıyorum
Hayırlı olsun kardeşim benim darısı başımıza

• Like
Tepkiler: uçak bakarım
2 kasımda işe başlıyorum
hayırlı olsun sevindim sonunda bilgi alırsan bizleri bilgilendirir misin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.