Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ya çok üzücü artık depresyona girdim küçük büyük başvurduğum hiçbir yerden dönüş almadım, sadece motor bakıma aldım geçenlerde o da yıllarca okuduğumun sonucu olduğunu düşünmüyorum. Meslek seçerken yetenek ve ilginize göre değil hangi alanlarda çok iyi arkadaşlarınız varsa orayı seçmemiz gerekiyormuş
aynı şekilde bu sektör böyleymiş maalesef mezun olana kadar hayal satmışlar bize

Ncs naşvuru ilanlarını ben mi bulamıyorum acaba yani gördüğüm linkedin ilanında sadece cs ilanı gibi duruyordu lisanslı veya deneyimli istiyorlar diye gördüm. Ama şimdi birçok kişi paylaşmaya başladı çalıştığına dair kaçırdım diye çok üzüldüm. Nisanda olacak alım atölye alımları mı yoksa hali hazırda hala ilan var onun için mi diyorsunuz? Nerden başvuracağım?
Diğer şirketler de genel olarak ncs için ilan açmıyor,burada turkısh technıc bile ilan açmıyorsa diğer şirketler zor bence.Hepsi lisanslı çalışan istiyor.

aynı şekilde bu sektör böyleymiş maalesef mezun olana kadar hayal satmışlar bize
hocam aslında hayal satmadılar 2025 mezunları olarak çok şanssızız 2024 yılında tk 3 alım açtı ncs ve ilk ilanda elenen 2. veya 3. ye başvuru yapıp girdi orda kaliiye olmayan adamlarla doldurdular 2025 in mezunlarına bakmıyorlar

hocam aslında hayal satmadılar 2025 mezunları olarak çok şanssızız 2024 yılında tk 3 alım açtı ncs ve ilk ilanda elenen 2. veya 3. ye başvuru yapıp girdi orda kaliiye olmayan adamlarla doldurdular 2025 in mezunlarına bakmıyorlar
evet hocam işte böyle bir saçmalık olamaz yani aptalca bir şey ben stajımda kendim gördüm yeni girenlerin ne kadar vasıfsız olduğunu

uçak gövde motor bakım mezunuyum ben giremedim ancak uçak teknolojisi okuyanlar girdi hem de fazla sayıda

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.