Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Benim burada okuduklarımdan ve duyduklarımdan yaptığım çıkarımlar sonucunda bizi yani stajyer olmayanları üs bakım için alacaklar. Bizi alırken de mülakatta da belirtildiği üzere birimlere dağıtma usulü ile yerleştirecekler. Nisan alımı için ya da Nisan ayında olacak ilk grup için atölyeye alım oldu ve uçak teknolojisi ya da elektrik bölümlerinden alım yapıldı. Sanırım gelen mailde de yerleştirilen birim yazıyormuş. Birisi de 147si olmayan okullardan girenlerin olduğunu söylemişti atölye alımı olduğu için o şekilde sınıflandırılma yapılmış olması mümkün görünüyor.

Diğer birimlerin ne zaman alınacağı belli değil, hangarın planlanan açılış tarihi yanlış hatırlamıyorsam Ekim ayında olacaktı. Mülakatta bize aralık ayında yukarıdaki hocalarımın da söylediği gibi 1 2 aya haber veririz Nisan ayı için alım yapacağız, er ya da geç illa ki haber vereceğiz şeklinde bir bilgilendirme yapmışlardı. Eğer ki bize mülakatta açıklanan plan değiştiyse bize olumsuz maili atmadıkları bir senaryoda Ekim ayına kadar bekletme şansı bulunuyor. Şirkette tam olarak ne olduğunu bilemeyiz tabii ki. Ki bazı arkadaşlarımızın mülakat planlamaları da iki hafta civarında uzamıştı. Böyle bir durumda şirketten resmi bir bilgilendirme gelene kadar beklemek gerekiyor. Sadece bizlere söylenen tarihlerin dışına çıktığımız için hepimiz haklı olarak huzursuzlanıyoruz, umarım maillerimize yakın zamanda dönüş yaparlar.

Öncelikle ilgin için teşekkür ederiz.
Değerlendirme sürecimiz sonrası sürecine yönelik en kısa zamanda dönüş sağlanacaktır.

Arkadaşlar bu şekilde dönüş yapılmış. Net bir şey yok yani

Bana da olumsuz geldi. 1 sene bekletip olumsuz döndüler, hakkaniyetli bir değerlendirme olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Hakkımı da helal etmiyorum.

Varsa kalan arkadaşlara başarılar dilerim.

• Like
Tepkiler: Mikesierra ve tnzh

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.