Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
“Online görüşmen başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Değerlendirmelerimiz tamamlandıktan sonra seninle iletişime geçeceğiz.”

Büyük ihtimal bu mailden bahsediliyor bende girdiğim gün geldi olumlu olumsuz değilde tamamlandığına dair
Haziran ayında girdi o arkadaşta olumlu dönüş sağlanmıştır büyük ihtimal sanmıyorum bu mailden aldığını anlamsız olur çünkü 6 ay sonra böyle bir mail alması

“Online görüşmen başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Değerlendirmelerimiz tamamlandıktan sonra seninle iletişime geçeceğiz.”

Büyük ihtimal bu mailden bahsediliyor bende girdiğim gün geldi olumlu olumsuz değilde tamamlandığına dair
evet bana şimdi gelmesi sadece komik oldu haziranda girmiştim mülakata çünkü

“Başarılı” kelimesi önemli olan, demek ki geçmişsin o adımı işte

Başarılı tamamlanmasıyla olumlu değerlendirilmesi arasında fark var eğer başarılı tamamlandı maili geldiyse çok anlamsız.

Bölüme okula staja bakaraktan ilerliyolar ama ben mülakatta sordum önlisans ve lisans bitirmiş kişilerin farkı ne diye bizde bi fark yok herkes aynı çalışıyor dendi

arkadaşlar süreç benim için şuanda hangi basamakta bilmiyorum. Sadece uzun bir aradan sonra ilk kez dönüt aldığım için paylaşmak istedim. inşallah herkesin gönlünce olur istediği yerlere gelir başka bir temennim bir yok.

• Like
Tepkiler: akinnnn ve bctx
arkadaşlar süreç benim için şuanda hangi basamakta bilmiyorum. Sadece uzun bir aradan sonra ilk kez dönüt aldığım için paylaşmak istedim. inşallah herkesin gönlünce olur istediği yerlere gelir başka bir temennim bir yok.
En azından olumlu bir dönüş almışsın. Böyle bakın duruma

• Like
Tepkiler: Fraudem
ben online görüşmemin başarılı geçtiğine dair bir mail aldım bi kaç önce. Online görüşmeye haziranda girmiştim yeni geldi cevabı. Başka bu süreçte olan var mı
Bu mailden sonra 1 ay içinde sağlık ve iş teklifi sunarlar diye bir bilgi aldım yeni işe kabul alan birinden. İnşallah öyle olur herkesin gönlüne göre en hayırlısı neyse o olsun inşallah en kısa zamanda olumlu dönüşler alırız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.