Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
hocam açıkçası hiçbirimiz diğer şirketleri reddedip pegasustan haber beklemiyoruz, yanlış değilsem hepimiz de alım olsaydı başka şirketlerde çoktan başlamıştı.
ister istemez beklemek zorundayız ama şu anki durum amca dayıdan farklı bir durum ve durumu bu kadar dramatikleştirmeye gerek yok

2 yıllık konusunu da desteklemiyorum ama amca dayı mevzusu olduğunu düşünmüyorum tamamının. zaten kendi stajyerleriydi ve belirli bir yapılanma projeleri var muhtemelen ki önlisans mezunlarını da almışlar.

Nisan ayında olumlu alan grup hala başlamadı değil mi arkadaşlar? Ben hala mülakata girmedim 5 mayısta attıgım maile 6 haziranda cevap geldi, ''sürecine yönelik en kısa sürede dönüş olacaktır diye'' hala arayan kimse yok. 2 ayda bir mail atıyorum kasım 2025'ten beridir ve cevapları da hep bu şekilde :). Sürdürebilirlik raporu yayınlıyorlar yaklaşık 130 sayfa, her sayfasını okuyorum ve en çok çalışılmak istenen şirket olduklarını belirtiyorlar fakat mayıs 2025 te başlayan süreçler hala sonuçlandırılmadı ve üstüne bilgi alabileceğimiz kimse yok. Söylenecek çok şey varda...

Tekrardan mail atsam mı diyorum ama çok yüksek ihtimalle aynı cevabı verecekler. Sentoryu, uçak bakarım'la birlikte haber almayan 3 kişi kaldık galiba artık :). 2'si mülakat sonucu bekliyor bende hala mülakata girmeyi 1 senedir. En azından mülakatı yapıp bekletselerdi yav.

Nisan ayında çağrılan kişilerin yarısını savaştan dolayı geri beklemeye aldılar bizleri de askıya aldılar. Amca dayı mevzusu var Linkedln de pegasus da ncs olarak başladım diye paylaşan kişilerin yorumlarına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Hepsi demiyorum ama o Nisan ayında olan 'şanslı' kişiler biz değiliz umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.
hocam nisan ayinda alim yapildi basladilar

Tekrardan mail atsam mı diyorum ama çok yüksek ihtimalle aynı cevabı verecekler. Sentoryu, uçak bakarım'la birlikte haber almayan 3 kişi kaldık galiba artık :). 2'si mülakat sonucu bekliyor bende hala mülakata girmeyi 1 senedir. En azından mülakatı yapıp bekletselerdi yav.
issizteknisyen de bekliyor herhalde haber diye biliyorum buraya yazamayan vs de olsa toplasan 10 15 kişiyizdir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.