Her şeyi her zaman biz bekleyelim. 2 yıllık doldursunlar liyakata dayalı bakmasınlar bekleyelim daha çok bekleriz pegasus için de dayınız amcanız yoksa boşuna beklemeyinTek umut ikinci hangar gibi gözüküyor
Her şeyi her zaman biz bekleyelim. 2 yıllık doldursunlar liyakata dayalı bakmasınlar bekleyelim daha çok bekleriz pegasus için de dayınız amcanız yoksa boşuna beklemeyinTek umut ikinci hangar gibi gözüküyor
hocam nisan ayinda alim yapildi basladilar
issizteknisyen de bekliyor herhalde haber diye biliyorum buraya yazamayan vs de olsa toplasan 10 15 kişiyizdirTekrardan mail atsam mı diyorum ama çok yüksek ihtimalle aynı cevabı verecekler. Sentoryu, uçak bakarım'la birlikte haber almayan 3 kişi kaldık galiba artık. 2'si mülakat sonucu bekliyor bende hala mülakata girmeyi 1 senedir. En azından mülakatı yapıp bekletselerdi yav.
issizteknisyen olumsuz aldığını belirtmişti diye hatırlıyorum. İnşallah bu sene bitmeden hakkaniyetli bir alım olur.issizteknisyen de bekliyor herhalde haber diye biliyorum buraya yazamayan vs de olsa toplasan 10 15 kişiyizdir
yok ben olumsuz aldım nisan 1de ama pegasusta amca dayı işinin kesinlikle olduğunu biliyorum harici alınan görmedim henüzissizteknisyen de bekliyor herhalde haber diye biliyorum buraya yazamayan vs de olsa toplasan 10 15 kişiyizdir
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.