Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
11 Ağu 2025
24
6
0
Meslek
Kabin
Merhaba,
Peoplise sistemi üzerinden Freebird Airlines kabin memurluğu ilanına başvuru yapmak istemekteyim. Daha önce Pegasus Airlines için Peoplise üzerinden oluşturmuş olduğum aktif bir profilim bulunmaktadır.
Ancak “Hesap Değiştir” seçeneğini kullanarak Freebird Airlines’ı seçtiğimde, profil alanım boş görünmektedir. Pegasus için oluşturduğum profil Freebird Airlines tarafına aktarılamamakta ve bu nedenle yeni bir profil de oluşturamıyorum. Sistem, başvuru sürecini tamamlamama izin vermemektedir.
Bu konuda mevcut Pegasus profilimin Freebird Airlines için aktarılması veya Freebird Airlines’a özel yeni bir profil oluşturabilmem konusunda destek rica ediyorum.

• Like
Tepkiler: tugbanursenel
Bende aynı problemi yaşıyorum şu an, destek mail'i attım peoplise'a ama ne zaman dönerler bilmiyorum. Kvkk onayı verdikten sonra aktifleşen bir şey olabilir mi?

Merhaba,
Peoplise sistemi üzerinden Freebird Airlines kabin memurluğu ilanına başvuru yapmak istemekteyim. Daha önce Pegasus Airlines için Peoplise üzerinden oluşturmuş olduğum aktif bir profilim bulunmaktadır.
Ancak “Hesap Değiştir” seçeneğini kullanarak Freebird Airlines’ı seçtiğimde, profil alanım boş görünmektedir. Pegasus için oluşturduğum profil Freebird Airlines tarafına aktarılamamakta ve bu nedenle yeni bir profil de oluşturamıyorum. Sistem, başvuru sürecini tamamlamama izin vermemektedir.
Bu konuda mevcut Pegasus profilimin Freebird Airlines için aktarılması veya Freebird Airlines’a özel yeni bir profil oluşturabilmem konusunda destek rica ediyorum.
Bende aynı problemi yaşıyorum şu an, destek mail'i attım peoplise'a ama ne zaman dönerler bilmiyorum. Kvkk onayı verdikten sonra aktifleşen bir şey olabilir mi?
Değerli üyelerimiz, bildiğim kadarıyla her şirket için yeni bir profil doldurmak durumundasınız. Bu sebeple bahsettiğiniz şekilde bir aktarım mümkün değildir. Bu arada Freebird Airlines İnsan Kaynakları Ekibi profil doldurma özelliğini henüz açmamış da olabilir. Peoplise, şirketlerden tamamen ayrı bir sistem ve organizasyon olduğu için her şirkete verdiği hizmet veya her havayolunun kullanmak istediği özellikler farklıdır. Eğer belirttiğim bilgiler haricinde bir bilgi varsa bu konu başlığı altında belirtmeyi unutmayın.

Süreçlerinizde başarılar dilerim.

Biz şuan 1.aşama olan Give us the green light with your Consent for Personal Data Protection Law (GDPR) bölümünü tamamlamış bulunuyoruz.Daha önce Pegasus Airlines profili oluşturduğumuz için 2.aşama olan Tell us more about yourself by creating your Profile bölümünü tamamlayamıyoruz.İlk kez Peoplise üzerinden profil oluşturup Freebird Airlines başvuru yapmak isteyen adaylar için herhangi bir problem yaşamadıklarını tahmin ediyorum.

• Like
Tepkiler: tugbanursenel
Anladım, dediğiniz gibi onay veridkten sonra "Screening Completed" diye mail geldi. Sanıyorum Freebird önce peoplise üzerinden profil oluşturma izni tanımlamalı, mail bekleyeceğiz... Çok teşekkürler.

Başvurular​

• Cabin Crew Member
    Freebird Airlines

Başvuru tarihi : 10/01/2026
    Son tamamlama tarihi : 12/01/2026
    Şu anki adım: Değerlendirme
    Tamamlandı

"Screening Completed" mailini bende aldım.

Anladım, dediğiniz gibi onay veridkten sonra "Screening Completed" diye mail geldi. Sanıyorum Freebird önce peoplise üzerinden profil oluşturma izni tanımlamalı, mail bekleyeceğiz... Çok teşekkürler.
Merhaba benimde pegasus peoplise sayfam var merak ettiğim bir şey var size peoplise profili oluşturmak için hangi mail geldi? Bana güncel 8 mail geldi o 8 mailin içinde mi dünden beridir mail alamıyorum ben firmadan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.