Merhaba herkese, Ocak ayında Pegasus Uçak Yükleme İşçisi pozisyonuna başvurmuştum. Üç beş gün önce mülakat için genel müdürlükten davet geldi. Yarın sabah gidicem inşallah görüşmeye. Forum da maaş veya başka detaylar göremedim yhm hakkında da. Zaten maaşlar ortalama benzer oluyor yarın öğrenirsem detay veririm. Başvurduğumu bile unutmuştum. Geçen açılan yolcu hizmetleri memuruna da başvurdum ama herhangi bir gelişme yok.
Bu arada TGS hakkında kısa bilgi vereyim. Geçen sene mülakata, kurula girip olumlu alıp yedeklere kalanlardanım ve yine bu sene başı çağırıldım sınavsız kurula girdim. Yine olumlu oldu fakat fazla personel alımından kaynaklı yeni personeller alınmayacağı bilgisi geldi içeriden. Yani bu sıralar davet alıp giden görüşen arkadaşlar pek umuda kapılmasın, tamamen havuzu doldurmak için çağırıyorlar.
Bu arada TGS hakkında kısa bilgi vereyim. Geçen sene mülakata, kurula girip olumlu alıp yedeklere kalanlardanım ve yine bu sene başı çağırıldım sınavsız kurula girdim. Yine olumlu oldu fakat fazla personel alımından kaynaklı yeni personeller alınmayacağı bilgisi geldi içeriden. Yani bu sıralar davet alıp giden görüşen arkadaşlar pek umuda kapılmasın, tamamen havuzu doldurmak için çağırıyorlar.