Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Tecrübesiz KM
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

jewel

Üye
28 Ara 2024
109
24
35
Arkadaşlar merhaba, 4 ay önce başvurduğum saw base ilanına olumlu dönüş maili aldım. Ancak ayt base başvurum da var ve imkanımdan dolayı onun olmasını daha çok istiyordum. iki base için de dönüş alanlar varmış, bu konuda deneyiminiz varsa dönebilir misiniz? bir de iki basein sınavı da İstanbul muydu ve hangi semtti acaba?

merhaba burada sizin mesajlarınızı cok görüyordum sonunda geri dönüş almış olmanıza cok sevındım. sorunuza dair bilgim yok malesef ama hangi tarih icin davet aldınız acaba ogrenebılır mıyım?

merhaba burada sizin mesajlarınızı cok görüyordum sonunda geri dönüş almış olmanıza cok sevındım. sorunuza dair bilgim yok malesef ama hangi tarih icin davet aldınız acaba ogrenebılır mıyım?
çok naziksiniz teşekkürler 🙏🏻 aldığım mail sağlık beyan maili bunu onayladıktan sonra tarih veriliyor, yarın için arkadaşların gireceği mülakat var onu biliyorum ancak benim onayıma henüz birkaç gün hakkım daha var hazırlanıyorum. pegasusa başvurup 5 ay veya beş gün sonra dönüş alabileceğin bilincinde olarak başvurmalı zaten arkadaşlar bence, tam da düşündüğüm gibi oldu ve evet süreç boyunca da yazarak herkesi güncellemeyi desteklerim hep 🙏🏻

• Like
Tepkiler: gunes
çok naziksiniz teşekkürler 🙏🏻 aldığım mail sağlık beyan maili bunu onayladıktan sonra tarih veriliyor, yarın için arkadaşların gireceği mülakat var onu biliyorum ancak benim onayıma henüz birkaç gün hakkım daha var hazırlanıyorum. pegasusa başvurup 5 ay veya beş gün sonra dönüş alabileceğin bilincinde olarak başvurmalı zaten arkadaşlar bence, tam da düşündüğüm gibi oldu ve evet süreç boyunca da yazarak herkesi güncellemeyi desteklerim hep 🙏🏻
saw base için döndülerse bence yine sürece katılın derim. o sırada ayt base için de dönüş olursa maillerle ona göre dönüş yaparsınız ik birimine. ama saw base olarak başlayan arkadaşlarımdan ayt base geçmek için sıraya giren çok oldu. kesin bir bilgi verilmedi kesin geçersiniz diye ama bir süre bekleyecekler her türlü.

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.