Pegasus mülakat sureci nasil ilerliyor? Bilgisi olan yazabilir
Bende hala degerlendirme surecinde diyor o zaman artik geri donus olmaz alimlar bittiysealımlar kapandı diye biliyorum.
Bende bavul yükleme işçisi olarak başvuru yapmıştım ama bende de hala başvurunuz değerlendiriliyor diyor acaba elendik mi yoksa 2. Grup olarak mı çağıracaklar acaba ne olacak çok merak ediyorum ama kimse bilgi sahibi değilBende hala degerlendirme surecinde diyor o zaman artik geri donus olmaz alimlar bittiyse
aa şaşırdım bana olumsuz mail geldiği için bitti sanmıştım ben çünkü cv’m uygunsuz değil önceden mülakata katılmış biri olarak red yedi cv’m ama eğitime başlanacakmış 7 ocakta arkadaşım sürece devam ediyo o çağırıldı o yüzden biz de bitti sanıyorduk eğitimler başlayacağı içinBende hala degerlendirme surecinde diyor o zaman artik geri donus olmaz alimlar bittiyse
Bavul yükleme işçi alımı olacak mı arkadaşınızın bilgisi varmı bu konuda yardımcı olabilir misinizaa şaşırdım bana olumsuz mail geldiği için bitti sanmıştım ben çünkü cv’m uygunsuz değil önceden mülakata katılmış biri olarak red yedi cv’m ama eğitime başlanacakmış 7 ocakta arkadaşım sürece devam ediyo o çağırıldı o yüzden biz de bitti sanıyorduk eğitimler başlayacağı için
Eğer dönemsel antalya base için diyorsanız hayır ama istanbul base için kilo verip geri mail attığınızda tekrardan sürecin başladığını söylediler bugünkü konferanstaKilo için süre veriyorlar mı ilk tartıya çıktığında kilo saglanmadiginda thy gibi. İlk seferde ediyorlar mı
Alimlar tekrardan mi basladiEğer dönemsel antalya base için diyorsanız hayır ama istanbul base için kilo verip geri mail attığınızda tekrardan sürecin başladığını söylediler bugünkü konferansta
Ben bugün antalya dönemsel için gitmiştim orda ilk önce sunum ve bilgilendirme yaptılar sonra soru cevap kısmında söyledilerAlimlar tekrardan mi basladi
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.