Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

irmakoznn

Üye
21 Mar 2025
118
22
5
Merhaba, benim sürecim hâlâ devam ediyor. Ancak Şubat ortasında son eğitim sınıfının açılacağı söyleniyor. Eğer böyleyse neden hâlâ süreci devam ettiriyorlar benim içinde maddi manevi külfet oluyor.Bu konuyla ilgili net bilgisi olan ya da benzer durumda olan var mı? Paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba, benim sürecim hâlâ devam ediyor. Ancak Şubat ortasında son eğitim sınıfının açılacağı söyleniyor. Eğer böyleyse neden hâlâ süreci devam ettiriyorlar benim içinde maddi manevi külfet oluyor.Bu konuyla ilgili net bilgisi olan ya da benzer durumda olan var mı? Paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba, sizin değerlendirmeniz devam ediyorsa süreç de devam ediyordur.

Kimden aldınız bu bilgiyi benimde sürecim devam ediyor

Yapılan sunumda bize mülakatları şubat sonu mart başı bitirmek istedikleri söylendi. Son eğitim sınıfı gibi bir cümle kullanılmadı. Siz nereden duydunuz bunu

• Like
Tepkiler: admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.