Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Kodun F32.8 olması ve ilacın Atarax şurup olması bir avantaj aslında, ehemmiyetli bir durum olmadığı ve F32'nin yanındaki 8 de geçici bir durumu ifade ediyor. Şirket hekim inisiyatifine bağlı durumunuz tamamen fakat kesin olumsuz diyemiyorum bir ışık var gibi ☺️
Hocam merhabalar tekrardan. Bir sonraki alımda THY için denesem bir şansım olur mu?

• Like
Tepkiler: indigo11
Anladığım kadarıyla sağlık için mail bekliyorsunuz hocam ? Bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Başarılar dilerim

Anladığım kadarıyla sağlık için mail bekliyorsunuz hocam ? Bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Başarılar dilerim
Benim sürecim biraz farklılaştı aslında. Sürecim devam ederken bir cenazemiz oldu ve bu da aşamalardan biriyle aynı güne denk geldi. Durumu anlatıp tekrar planlanması için mail attım ama henüz dönüş alamadım. Tekrardan planlama yapılırsa mevcut sürecimin kaldığı yerden itibaren bilgilendirme yaparım. Ama tekrar planlama yapılmazsa diye de Thy ve Pegasus yeni ilan açarsa ona başvururum diye düşünüyorum hocam.

Benim sürecim biraz farklılaştı aslında. Sürecim devam ederken bir cenazemiz oldu ve bu da aşamalardan biriyle aynı güne denk geldi. Durumu anlatıp tekrar planlanması için mail attım ama henüz dönüş alamadım. Tekrardan planlama yapılırsa mevcut sürecimin kaldığı yerden itibaren bilgilendirme yaparım. Ama tekrar planlama yapılmazsa diye de Thy ve Pegasus yeni ilan açarsa ona başvururum diye düşünüyorum hocam.
Başınız sağ olsun tekrardan başarılar dilerim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.