Pegasus da epikriz istiyor mu? Ben istemedikleri örnek görmüştüm psikiyatrik durumlarda.Tanıda ne yazıyor? Epikriz raporunuzu da lütfen alın, bir de ilacı satın aldınız mı kullanmamış olsanız bile?
Pegasus da epikriz istiyor mu? Ben istemedikleri örnek görmüştüm psikiyatrik durumlarda.Tanıda ne yazıyor? Epikriz raporunuzu da lütfen alın, bir de ilacı satın aldınız mı kullanmamış olsanız bile?
Talep edip etmediklerini bilmiyorum. Benim adaylarda böyle bir şeyle karşılaşmadım, fakat hazırda tutmak her zaman iyidirPegasus da epikriz istiyor mu? Ben istemedikleri örnek görmüştüm psikiyatrik durumlarda.
Hocam merhabalar tekrardan. Bir sonraki alımda THY için denesem bir şansım olur mu?Kodun F32.8 olması ve ilacın Atarax şurup olması bir avantaj aslında, ehemmiyetli bir durum olmadığı ve F32'nin yanındaki 8 de geçici bir durumu ifade ediyor. Şirket hekim inisiyatifine bağlı durumunuz tamamen fakat kesin olumsuz diyemiyorum bir ışık var gibi![]()
Merhaba hocam Pegasusta bir sorun yaşadınız mı bu durumla ilgili ? Hangi aşamaya geldiniz acaba ?Hocam merhabalar tekrardan. Bir sonraki alımda THY için denesem bir şansım olur mu?
Merhabalar, mail bekliyorum. Süreçlerimde henüz bir ilerleme olmadı, isterseniz ilerleme olduğunda bilgilendiririm sizleri de.Merhaba hocam Pegasusta bir sorun yaşadınız mı bu durumla ilgili ? Hangi aşamaya geldiniz acaba ?
Benim sürecim biraz farklılaştı aslında. Sürecim devam ederken bir cenazemiz oldu ve bu da aşamalardan biriyle aynı güne denk geldi. Durumu anlatıp tekrar planlanması için mail attım ama henüz dönüş alamadım. Tekrardan planlama yapılırsa mevcut sürecimin kaldığı yerden itibaren bilgilendirme yaparım. Ama tekrar planlama yapılmazsa diye de Thy ve Pegasus yeni ilan açarsa ona başvururum diye düşünüyorum hocam.Anladığım kadarıyla sağlık için mail bekliyorsunuz hocam ? Bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Başarılar dilerim
Başınız sağ olsun tekrardan başarılar dilerim.Benim sürecim biraz farklılaştı aslında. Sürecim devam ederken bir cenazemiz oldu ve bu da aşamalardan biriyle aynı güne denk geldi. Durumu anlatıp tekrar planlanması için mail attım ama henüz dönüş alamadım. Tekrardan planlama yapılırsa mevcut sürecimin kaldığı yerden itibaren bilgilendirme yaparım. Ama tekrar planlama yapılmazsa diye de Thy ve Pegasus yeni ilan açarsa ona başvururum diye düşünüyorum hocam.
Teşekkür ederim, sizlere de başarılar.Başınız sağ olsun tekrardan başarılar dilerim.
Evet olurHocam merhabalar tekrardan. Bir sonraki alımda THY için denesem bir şansım olur mu?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.