Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı Uçak Teknisyeni
PractiQ testini almamız genel yetenek testinde başarılı olduğumuz anlamına mı geliyor? Bilgilendirir misiniz, teşekkürler.

Merhabalar bir arkadaş ilan şartları 4 yıllıktı yazmış ben öyle birşey hatırlamıyorum bu ilan yalnızca 4 yıllıklar için miydi?

Arkadaşlar merhaba. Genel yetenek ve practiQ sınavlarından sonra ingilizce için mail aldım. İngilizceden sonra ki aşamalar hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

en son ne zaman practiQ sınavına girdin bizi de bilgilendirir misin ben 20 gün önce girdim hala mail almadım

practiq testinin içeriği ne yardımcı olabilir misin
dostum mesajını şimdi gördüm genel kişilik envanteri gibi düşün seni tanımaya çalışıyorlar verdiğin cevaplarda çok fazla çelişme teknik bilgiden bağımsız şu durumda neler yaparsın gibi şıklı sorular var veya okuma anlama hızını ölçecek sorular oluyor genelde doğru şıkkı işaretliyorsun endişe edecek bi şey yok sadece kendin olmanı bekliyorlar dürüstçe sorulara verirsen daha iyi olacağını düşünüyorum umarım yardımcı olmuştur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.