Merhaba eğitime başladınız mı
Merhaba mh egitimi subat ayı sınıfı bugun basladı. Mart ayındada sınıf acılacak sanırım her ay 1 sınıf şeklinde ilerleyecek. Benim ops için ilk sınıfta olan arkadaşlarım geçen çarşamba perşembe evrak teslim ettiler. sanırım onlarda ilk ops sınıfındalar ama egitim tarihlerini bilmiyorum , sizinde olumlu olmuş sonuçta dönüş yaparlar, ama mail atın onlara dönüş alamıyorsanız, ben mail atmıştım daha sonra ik telefondan aramıştı, bazen gözden kaçıyor dönüşler

Merhaba mh egitimi subat ayı sınıfı bugun basladı. Mart ayındada sınıf acılacak sanırım her ay 1 sınıf şeklinde ilerleyecek. Benim ops için ilk sınıfta olan arkadaşlarım geçen çarşamba perşembe evrak teslim ettiler. sanırım onlarda ilk ops sınıfındalar ama egitim tarihlerini bilmiyorum , sizinde olumlu olmuş sonuçta dönüş yaparlar, ama mail atın onlara dönüş alamıyorsanız, ben mail atmıştım daha sonra ik telefondan aramıştı, bazen gözden kaçıyor dönüşler
Attıkları maaş teklifine kabul ediyorum diye yanıtlamıştım. bugünde tekrar aynı maili yanıtladım dönüşünüzü bekliyorum tarzı ama hala dönüş yapmıyorlar aradığımda da açan yok

Size gönderilen maaş teklifi mailini yanıtlayarakmı cevapladınız yoksa ilet kısmından ayrıyetten ilettinizmi acaba

Eğitim bitince direkt çalışmaya baslatiyorlar mi peki ? Siz ilk eğitim sınıfında misiniz

Merhaba buradakiler istanbul yhm için mi başvuruda bulundu yoksa genel mi mülakatlarda falan sunexpress gibi base seçimi mi yaptırıyorlar bilgi verebilir misiniz

• Like
Tepkiler: anonim16
arkadaşlar merhaba pegasus sınavına kaç kere girip basarız olma hakkımız oluyor ben iki kere giricem de bir limiti var mı

Merhabalar İngilizce sözlü mülakata girip başarılı olup aynı gün kurul mülakatına girdim henüz bi dönüş olmadı, olumlu veya olumsuz dönüş oluyor mu acaba oluyor ise kaç gün içinde kurul mülakatının dönüşü yapılır bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

Operasyon memuru için acilacak eğitim sınıfları hakkinda bilgisi olan var mı ? Aşağı yukarı ne zaman belli olur ?

Egitim sınıfları bi kaç tane daha acılacak, sınavları geçtikten sonra ref istiyorlar 1 hafta içinde ref arayıp size maaş teklifi yapıyorlar kabul ettiginizde evrak listesi yollanıyor, sağlık kuruluşuna gittiğinizde zaten raporunuzu alırken doktorunuza sorun problem olabilecek bir durum var mı diye , evrakları teslim için size atılan teslim tarihi var o gün gidiyorsunuz pegasusun doktoruda çıkan sonuçlara bakıp onay veriyor. Maaş teklifinden itibaren 1 hafta içinde olan bi süreç
Merhaba bir sorum olacaktı ben genel yetenek ve yazılı sınavı geçtim, ingilizce sözlü ve kurul için davet aldım. Kurulda tam olarak neye bakıyorlar öğrenebilir miyim ve sözlü ingilizce nasıl ilerliyor zorluk olarak nasıldır ?

Merhabalar İngilizce sözlü mülakata girip başarılı olup aynı gün kurul mülakatına girdim henüz bi dönüş olmadı, olumlu veya olumsuz dönüş oluyor mu acaba oluyor ise kaç gün içinde kurul mülakatının dönüşü yapılır bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
Merhaba kurulda neye bakılıyor?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.