Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

Quenn

Üye
9 Eki 2025
44
12
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba. 15 ekimde Pegasus’tan süreçle alakalı bir mail almıştım . 30 ekime kadar geçerliliği olan bi mail. Bugün mailden başla butonuna tıklıyorum ama hata veriyor. Lütfen orijinal linkten giriş yapın diye. Gönderdikleri maile ben tekrar mail attım linkle alakalı bir sorun olduğuna dair. Başka ne yapmam gerekiyor sizce ?

Merhaba. Konu ile alakasız olacak ama bir sorum olacak. 15 Ekim’de aldığınız mail ne hakkındaydı acaba? Ben mail attığımda cevap alamadım o yüzden soruyorum

Merhaba. Konu ile alakasız olacak ama bir sorum olacak. 15 Ekim’de aldığınız mail ne hakkındaydı acaba? Ben mail attığımda cevap alamadım o yüzden soruyorum
Tecrübesiz Kabin Memuru pozisyonundaki başvuru sürecinin ilk adımını aşağıdaki …….. tıklayarak 30 Ekim 2025 - 23:59 tarihine kadar tamamlayabilirsin…..
böyle bi mail aldım. Süreci tamamladıktan sonra sistem online teste yönlendiriyor. Ama attıkları link çalışmıyor

• Like
Tepkiler: llcxmbsll
Tecrübesiz Kabin Memuru pozisyonundaki başvuru sürecinin ilk adımını aşağıdaki …….. tıklayarak 30 Ekim 2025 - 23:59 tarihine kadar tamamlayabilirsin…..
böyle bi mail aldım. Süreci tamamladıktan sonra sistem online teste yönlendiriyor. Ama attıkları link çalışmıyor
Anladım. Pegasus online test yapıyor mu ki? Ben sınav yüz yüze oluyor diye biliyordum

Arkadaşa gönderilen mail anket maili. Anket aşamasını tamamladıktan sonra başvuru tamamlandığına dair mail gelecek sonra diğer aşamalara geçiliyor.
Evet öyle sanırım. Peki konu hakkında bilginiz var mı. Attığım maile de cevap gelmedi hala. Linki açamıyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.