İnşallah hayırlısı budur kendimizi geliştirip her daim hazır tutalım elbet sonrakilerden biri olacakÇok haklısın bende aynılarını yaşadım dün moralim çok bozuktu ama yapacak birşey yok belki hayırlısı budur üzme kendini
İnşallah hayırlısı budur kendimizi geliştirip her daim hazır tutalım elbet sonrakilerden biri olacakÇok haklısın bende aynılarını yaşadım dün moralim çok bozuktu ama yapacak birşey yok belki hayırlısı budur üzme kendini
Tam olarak bundan bahsediyorum. Abi madem kadın alacaksınız. Neden umut verdiniz? Madem olmayacaktı, neden olur gibi oldu?Gelen çoğunluk erkekti ve beraber sıra beklediğim 4 arkadaşa da olumsuz dönüş olmuş
Muhtemelen antalyaya alımı rahatlatmak için istanbula yönlendirildik keşke antalyada kalsaydıkTam olarak bundan bahsediyorum. Abi madem kadın alacaksınız. Neden umut verdiniz? Madem olmayacaktı, neden olur gibi oldu?
Antalya’ya 60 kişi alacaklarını İstanbul’da daha çok alım yapılacağını belirttiler fakat Antalya’da işi hızlıca bitirip işe başlatmaya çalışırken burda başlarından savdılarMuhtemelen antalyaya alımı rahatlatmak için istanbula yönlendirildik keşke antalyada kalsaydık
Herkese sordular sanırsam referans peopliseden kontrol edebilirsin durumunu orda yazarBende ayt'den saw'a geçtim dün mülakata girdim, referans istediler suanlik olumsuz maili gelmedi
Antalya’ya 60 kişi alacaklarını İstanbul’da daha çok alım yapılacağını belirttiler fakat Antalya’da işi hızlıca bitirip işe başlatmaya çalışırken burda başlarından savdılar
Durumunu kontrol edince yazar mısınBende ayt'den saw'a geçtim dün mülakata girdim, referans istediler suanlik olumsuz maili gelmedi
Olumlu yada olumsuz mail gelince yazarım suanlik bekliyorumDurumunu kontrol edince yazar mısın
Aynı durumdayımOlumlu yada olumsuz mail gelince yazarım suanlik bekliyorum
Olumlu yada olumsuz mail gelince yazarım suanlik bekliyorum
Ben de referans ilettim, ama bu kurulu gectigimiz anlamina gelmiyor degil mi?Aynı durumdayım
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.