Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba,
Pegasus kurul mulakati sonrasi ortalama donus sureleri hakkinda bilginiz var mi acaba? Olumlu ya da olumsuz arasinda bir sure farki oluyor mu? Bugun kurul ile gorustum, ne kadar sure icerisinde donus olacagini bilmiyorum.
Tesekkur ederim.
Herkese merhaba,
Pegasus kurul mulakati sonrasi ortalama donus sureleri hakkinda bilginiz var mi acaba? Olumlu ya da olumsuz arasinda bir sure farki oluyor mu? Bugun kurul ile gorustum, ne kadar sure icerisinde donus olacagini bilmiyorum.
Tesekkur ederim.
Herkese merhaba,
Tesekkur ederim.
Merhabalar.Ben dün ingilizce mülakata girdim olumlu geçti.Ardından birkaç kişiyi kurula aldılar ben de onlardan biriydim.Kurul beklediğimden iyi geçmişti hatta olumlu olduğundan baya emindim ama hemen mail alacağımı düşünmemiştim.Bugün olumsuz maili geldi gerçekten çok şaşırdım.Kendimden çok emindim ve bu işi istediğimi belliydi aynı zamanda cevapların da yerinde oldugunu düşünüyordum am olmadı maalesef ki.
Merhabalar.Ben dün ingilizce mülakata girdim olumlu geçti.Ardından birkaç kişiyi kurula aldılar ben de onlardan biriydim.Kurul beklediğimden iyi geçmişti hatta olumlu olduğundan baya emindim ama hemen mail alacağımı düşünmemiştim.Bugün olumsuz maili geldi gerçekten çok şaşırdım.Kendimden çok emindim ve bu işi istediğimi belliydi aynı zamanda cevapların da yerinde oldugunu düşünüyordum am olmadı maalesef ki.
Hakkinizda en iyisini diliyorum, tam olarak nelere dikkat ediliyor ben de bilmeden surecteyim… Cevabiniz icin ayrica tesekkur ederim, ben henuz bir haber almadim bu nedenle beklemedeyim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.