dönüş olduğunda burayı günceller misiniz? şimdiden teşekkürlerHerkese merhaba,
Pegasus kurul mulakati sonrasi ortalama donus sureleri hakkinda bilginiz var mi acaba? Olumlu ya da olumsuz arasinda bir sure farki oluyor mu? Bugun kurul ile gorustum, ne kadar sure icerisinde donus olacagini bilmiyorum.
Tesekkur ederim.
Merhabalar.Ben dün ingilizce mülakata girdim olumlu geçti.Ardından birkaç kişiyi kurula aldılar ben de onlardan biriydim.Kurul beklediğimden iyi geçmişti hatta olumlu olduğundan baya emindim ama hemen mail alacağımı düşünmemiştim.Bugün olumsuz maili geldi gerçekten çok şaşırdım.Kendimden çok emindim ve bu işi istediğimi belliydi aynı zamanda cevapların da yerinde oldugunu düşünüyordum am olmadı maalesef ki.Herkese merhaba,
Pegasus kurul mulakati sonrasi ortalama donus sureleri hakkinda bilginiz var mi acaba? Olumlu ya da olumsuz arasinda bir sure farki oluyor mu? Bugun kurul ile gorustum, ne kadar sure icerisinde donus olacagini bilmiyorum.
Tesekkur ederim.
Hakkinizda en iyisini diliyorum, tam olarak nelere dikkat ediliyor ben de bilmeden surecteyim… Cevabiniz icin ayrica tesekkur ederim, ben henuz bir haber almadim bu nedenle beklemedeyim.Merhabalar.Ben dün ingilizce mülakata girdim olumlu geçti.Ardından birkaç kişiyi kurula aldılar ben de onlardan biriydim.Kurul beklediğimden iyi geçmişti hatta olumlu olduğundan baya emindim ama hemen mail alacağımı düşünmemiştim.Bugün olumsuz maili geldi gerçekten çok şaşırdım.Kendimden çok emindim ve bu işi istediğimi belliydi aynı zamanda cevapların da yerinde oldugunu düşünüyordum am olmadı maalesef ki.
Kurul mülakatı türkçe mi oldu ingilizce de soruldu muMerhabalar.Ben dün ingilizce mülakata girdim olumlu geçti.Ardından birkaç kişiyi kurula aldılar ben de onlardan biriydim.Kurul beklediğimden iyi geçmişti hatta olumlu olduğundan baya emindim ama hemen mail alacağımı düşünmemiştim.Bugün olumsuz maili geldi gerçekten çok şaşırdım.Kendimden çok emindim ve bu işi istediğimi belliydi aynı zamanda cevapların da yerinde oldugunu düşünüyordum am olmadı maalesef ki.
TürkçeKurul mülakatı türkçe mi oldu ingilizce de soruldu mu
Merhabalar, herhangi bir güncelleme var mı durumunuzla ilgili ? Dönüş yaptılar mı ? Kaç gün içerisinde olumsuz veya olumlu döndüler bilgi verebilir misiniz, teşekkürler.Herkese merhaba,
Tesekkur ederim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.