selammmm ben zaten istanbul anadolu yakasında ikamet ettiğim için kendi adresimi yazdım ve sanıyorum ki zaten kendi adresini yazman gerekiyor ki uygun olması veya olmaması durumunda sana geri dönüş yapılsın ve taşınman için bilgi verilsin. zaten mailde açıklama olarak ne kadar sürede taşınabileceğinizi anlatan kısa bir cümle yazmanız yeterlidir ibaresi olması lazımmeenaaa bir şey sorabilir miyiimmm, bana adres maili geldi ve şehir dışında yaşıyorum güncel adres dediği için yaşadığım şehirdeki adresi mi yazmam lazım yoksa ev falan tutmam mı lazım istanbulda, sen nasıl yaptınn?![]()
ya işte o yüzden kafam karıştı çünkü normalde kuruldan sonra referans maili geliyormuş ama bana direkt adres maili geldi (tecrübeli olmama rağmen) ve açıklama yok sadece güncel adresimin istendiği yazıyor benim de aklıma sen geldin sana sorayım dedim, çok teşekkür ederimselammmm ben zaten istanbul anadolu yakasında ikamet ettiğim için kendi adresimi yazdım ve sanıyorum ki zaten kendi adresini yazman gerekiyor ki uygun olması veya olmaması durumunda sana geri dönüş yapılsın ve taşınman için bilgi verilsin. zaten mailde açıklama olarak ne kadar sürede taşınabileceğinizi anlatan kısa bir cümle yazmanız yeterlidir ibaresi olması lazım
bazen ikisi farklı zamanlarda geliyor bazen gelmiyor bile referans ona takılma olumlu olduğundan adres gelmiş zaten tebrik ederimmmmm aynı eğitimde oluruz belkiiiiiiya işte o yüzden kafam karıştı çünkü normalde kuruldan sonra referans maili geliyormuş ama bana direkt adres maili geldi (tecrübeli olmama rağmen) ve açıklama yok sadece güncel adresimin istendiği yazıyor benim de aklıma sen geldin sana sorayım dedim, çok teşekkür ederim![]()
ayyy umarımmmbazen ikisi farklı zamanlarda geliyor bazen gelmiyor bile referans ona takılma olumlu olduğundan adres gelmiş zaten tebrik ederimmmmm aynı eğitimde oluruz belkiiiiii![]()
Tam sizin yorumlarınızı okurken iş teklifi geldibazen ikisi farklı zamanlarda geliyor bazen gelmiyor bile referans ona takılma olumlu olduğundan adres gelmiş zaten tebrik ederimmmmm aynı eğitimde oluruz belkiiiiii![]()
yaaaaa çok sevindiiimmmmmmmmm tebriklerrrrTam sizin yorumlarınızı okurken iş teklifi geldiumarım hepimiz için hayırlısı olur
![]()
tebrikler, siz salı günü ingilizce mülakata girmemiş miydinizz yoksa yanlış mı hatırlıyorumTam sizin yorumlarınızı okurken iş teklifi geldiumarım hepimiz için hayırlısı olur
![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.