Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

bgmm

Üye
15 Kas 2025
65
50
5
Meslek
Kabin
İyi günler herkese
25.10.2025 tarihinde başvurduğum İstanbul base tecrübesiz kabin memurluğu ilanına bugün dönüş aldım. 20 temmuz olarak planlanmış. 20 temmuz katılamayacağım. Katılmayacağım işaretleyenlere hangi tarihi sundular? Ankara baseye geçiş imkanı sağlanıyor mu bilen var mı? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

• Like
Tepkiler: Melomelomm
İyi günler herkese
25.10.2025 tarihinde başvurduğum İstanbul base tecrübesiz kabin memurluğu ilanına bugün dönüş aldım. 20 temmuz olarak planlanmış. 20 temmuz katılamayacağım. Katılmayacağım işaretleyenlere hangi tarihi sundular? Ankara baseye geçiş imkanı sağlanıyor mu bilen var mı? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Merhaba katılamıyorum diyince bir sonraki alıma katılmak istiyorum derseniz alım açıldığı an yine davet geliyor. Ama siz tarih seçemiyorsunuz maalesef. Ankara base için açık olduğunda mevcut çalışanlardan geçmek isteyenleri alıyorlar thyde olduğu gibi. Sadece Ajet ankara base için alım yapıyor💖🌸

Merhaba katılamıyorum diyince bir sonraki alıma katılmak istiyorum derseniz alım açıldığı an yine davet geliyor. Ama siz tarih seçemiyorsunuz maalesef. Ankara base için açık olduğunda mevcut çalışanlardan geçmek isteyenleri alıyorlar thyde olduğu gibi. Sadece Ajet ankara base için alım yapıyor💖🌸
Ben katılıyorum işaretledim mail attım bakalım yeniden planlarlar umarım çok teşekkür ederim burda da desteğinizi esirgemediğiniz için 💗
Her ihtimale karşı mail attım ankara base durumu ne olur diye daha önce antalya base mülakata katıldım mülakatta istanbul base ve antalya base seçme imkanı sunmuşlardı istanbula gitmem hiç mantıklı olmayacak şuan 🥲

• Like
Ben katılıyorum işaretledim mail attım bakalım yeniden planlarlar umarım çok teşekkür ederim burda da desteğinizi esirgemediğiniz için 💗
Her ihtimale karşı mail attım ankara base durumu ne olur diye daha önce antalya base mülakata katıldım mülakatta istanbul base ve antalya base seçme imkanı sunmuşlardı istanbula gitmem hiç mantıklı olmayacak şuan 🥲
Rica ederim ne demek elimden geldiğince her zaman yardım edeceğim size 💕🥰 mail atmanız çok iyi olmuş. Umarım hızlıca dönüş alırsınız. Ben de katılamam maalesef çünkü İstanbul’a gidip üç gün kalmam mümkün değil sürecin üç gün sürmesi maalesef üzücü. Bu arada geçen sene pegasus üst üste alım yapmıştı umarım bu sene de öyle olur. Daha önce hiç Pegasus’un mülakatına yüz yüze katıldınız mı katıldıysanız lütfen süreçten ve sorulardan bahseder misiniz 💕💕🙏🏻

Rica ederim ne demek elimden geldiğince her zaman yardım edeceğim size 💕🥰 mail atmanız çok iyi olmuş. Umarım hızlıca dönüş alırsınız. Ben de katılamam maalesef çünkü İstanbul’a gidip üç gün kalmam mümkün değil sürecin üç gün sürmesi maalesef üzücü. Bu arada geçen sene pegasus üst üste alım yapmıştı umarım bu sene de öyle olur. Daha önce hiç Pegasus’un mülakatına yüz yüze katıldınız mı katıldıysanız lütfen süreçten ve sorulardan bahseder misiniz 💕💕🙏🏻
Umarım çok teşekkür ederim ☺️ istanbula gidip mülakata katılmak pek sorun değilde sonrası benim için sıkıntı maalesef. Umarım tgs olur şuan daha mantıklı. Evet ben katılmıştım bi önceki alımına antalya base için. Fakat ingilizce mülakatta elenmiştim çok basitti aslında ben süreci doğru yürütemedim çok stres olup paniklediğim için elendim. Benim bölümüm bilgisayarla ilgili olduğu için bana teknolojiye yönelik sorular sormuştu ai kullanıyor musun ingilizceni nasıl geliştiriyorsun hangi uygulamayı kullanıyosun tarzı basit sorulardı 🥰

• Like
İyi günler herkese
Süreciniz tam olarak neden bukadar uzun oldu acaba yedek aday veya savaş sebebimi acaba ?

• Like
Tepkiler: ultraviolence

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.