Yaklaşık 2 ay kadar önce Pegasus kabin memurluğuna başvurmuştum. Bugün telefonla arayıp boy kilo ölçümü ve İngilizce sınavı için tarih belirlememi istediler.

Başka aranan kişi var mı merak ettim. Antalya base için alımların kapandığını duymuştum aranınca şaşırdım.
Merhaba, boy kilo ölçümü ve sınav Antalyadamı olacak

9 ocakta incelemişler
benim basvurumu da 9 ocakta gormuslerdi ve 1 hafta sonra donmediklerinde umudu kesmistim ama ayni sekil de beni de arayip 24 subatta antalyadaki otel'e davet ettiler ve detaylar icin sms ya da mail yoluyla ulasacaklarini soylediler.
umarim bizim icin basarili bir gun olur :)

Size ne zaman dönüş yaptılar acaba
benim basvurumu da 9 ocakta gormuslerdi ve 1 hafta sonra donmediklerinde umudu kesmistim ama ayni sekil de beni de arayip 24 subatta antalyadaki otel'e davet ettiler ve detaylar icin sms ya da mail yoluyla ulasacaklarini soylediler.
umarim bizim icin basarili bir gun olur :)

ilan sezonluk görünüyor, geçen yıl alınıp kadroya alınan oldu mu bilgisi olan var mı ? ya da kadro ihtimali nedir?

ilan sezonluk görünüyor, geçen yıl alınıp kadroya alınan oldu mu bilgisi olan var mı ? ya da kadro ihtimali nedir?
Bunu ben de merak ediyorum, aynı şekilde 24 Şubat'ta ilk sınava gideceğim. Başka şirketlerden de haber bekliyordum ancak bir yerden başlamak daha avantajlı olacağa benziyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.