PEGASUS Pegasus Kabin Memuluğu Telefonla Arama (Antalya Base)

inanna

inanna

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Yaklaşık 2 ay kadar önce Pegasus kabin memurluğuna başvurmuştum. Bugün telefonla arayıp boy kilo ölçümü ve İngilizce sınavı için tarih belirlememi istediler.

Başka aranan kişi var mı merak ettim. Antalya base için alımların kapandığını duymuştum aranınca şaşırdım.

A

A.B.

Hayırlı olsun ne zaman arandınız acaba

M

MrFly

Yaklaşık 2 ay kadar önce Pegasus kabin memurluğuna başvurmuştum. Bugün telefonla arayıp boy kilo ölçümü ve İngilizce sınavı için tarih belirlememi istediler.

Başka aranan kişi var mı merak ettim. Antalya base için alımların kapandığını duymuştum aranınca şaşırdım.
Cvnizi ne zaman incelemişler. Bilgi verebilir misiniz

Damy

Damy

HavaPersonel.Com
Merhaba, hayırlı olsun, sınav tarihi için hangi günleri söylediler?

Damy

Damy

HavaPersonel.Com

Merhaba, hayırlı olsun, sınav tarihi için hangi günleri söylediler?

J

jghar

HavaPersonel.Com

Merhabalar. Aynı şekilde beni de aradılar bugün öğleden sonra, 24şubatta The Marmara Antalya'da olacak mülakat için. Sms ve mail bilgilendirilmesinin de olacağını söylediler

O

Oktayyy

HavaPersonel.Com
21 ocakta İstanbul için bu numaralardan aramışlardı fakat duymadığım için bir daha aramadılar. Mail yoluyla da bilgilendirme yapacaklardır o zaman Antalya Base cv görüntülenmesi alanlar için.

D

demirhnd

HavaPersonel.Com

Merhaba, boy kilo ölçümü ve sınav Antalyadamı olacak

Yeazy

Yeazy

HavaPersonel.Com
9 ocakta incelemişler
benim basvurumu da 9 ocakta gormuslerdi ve 1 hafta sonra donmediklerinde umudu kesmistim ama ayni sekil de beni de arayip 24 subatta antalyadaki otel'e davet ettiler ve detaylar icin sms ya da mail yoluyla ulasacaklarini soylediler.
umarim bizim icin basarili bir gun olur :)

A

A.B.

Size ne zaman dönüş yaptılar acaba
benim basvurumu da 9 ocakta gormuslerdi ve 1 hafta sonra donmediklerinde umudu kesmistim ama ayni sekil de beni de arayip 24 subatta antalyadaki otel'e davet ettiler ve detaylar icin sms ya da mail yoluyla ulasacaklarini soylediler.
umarim bizim icin basarili bir gun olur :)

kullanıcı1

kullanıcı1

HavaPersonel.Com
ilan sezonluk görünüyor, geçen yıl alınıp kadroya alınan oldu mu bilgisi olan var mı ? ya da kadro ihtimali nedir?

Machave

Machave

HavaPersonel.Com
ilan sezonluk görünüyor, geçen yıl alınıp kadroya alınan oldu mu bilgisi olan var mı ? ya da kadro ihtimali nedir?
Bunu ben de merak ediyorum, aynı şekilde 24 Şubat'ta ilk sınava gideceğim. Başka şirketlerden de haber bekliyordum ancak bir yerden başlamak daha avantajlı olacağa benziyor.

Konuyu okuyanlar;