Pozisyon veya İlan Adı
Staj
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
ben başvurmuştum attıkları test linki bozuktu daha sonrasında anlamadan bugün olumsuz maili aldım

Herhangi biri sınava girdi mi? Ve matematik soruları da soruluyormuş, bunun için kağıt kalem alıp kağıtta çözerek yapsak soruları acaba ekrana bakmamaktan ötürü sorun oluşur mu? Kağıdı kameranın tamamen görebileceği bir yerde tutmayı planlıyorum

Herhangi biri sınava girdi mi? Ve matematik soruları da soruluyormuş, bunun için kağıt kalem alıp kağıtta çözerek yapsak soruları acaba ekrana bakmamaktan ötürü sorun oluşur mu? Kağıdı kameranın tamamen görebileceği bir yerde tutmayı planlıyorum

Kağıt kalem kullanabilirsiniz

Kağıt kalem kullanabilirsiniz
Teşekkür ederim testi tamamladım. Sonucunda ''Teşekkürler tüm testleri tamamladınız ekranınızı kapatabilirsiniz'' yazısı çıktı. İngilizce sınavı çıkmadığı için başaramadım mı demek oluyor yoksa değerlendirildikten sonra mı ingilizce sınavı için link atılacak?

Başvuruya bile olumlu dönüş alamayan var mı? Staj yani bu değerlendirmeye bile alınmamanın sebebi nedir sizce ?

Teşekkür ederim testi tamamladım. Sonucunda ''Teşekkürler tüm testleri tamamladınız ekranınızı kapatabilirsiniz'' yazısı çıktı. İngilizce sınavı çıkmadığı için başaramadım mı demek oluyor yoksa değerlendirildikten sonra mı ingilizce sınavı için link atılacak?

Genel yetenek sınavından kısa süre sonra ingilizce sınav linki attılar o sorumun cevabını almış oldum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.