Pozisyon veya İlan Adı
Misafir hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Tuana28

Üye
12 Şub 2026
236
178
5
Meslek
Akademik
Merhabalar. İzmirde pegasusun misafir hizmetleri maaşı ve sunduğu haklar ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bizimle de paylaşabilir mi?

• Like
Tepkiler: Selma Bulut
Merhabalar. İzmirde pegasusun misafir hizmetleri maaşı ve sunduğu haklar ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bizimle de paylaşabilir mi?
Merhaba ön değerlendirme linki aldınız mı? Eğer aldıysanız sorular ne üzerine acaba yabancı dil testi bu aşamada mı çözülüyor yoksa tgs de olduğu gibi dil testi için de bundan sonra beklememiz mi gerekiyor?

Merhaba ön değerlendirme linki aldınız mı? Eğer aldıysanız sorular ne üzerine acaba yabancı dil testi bu aşamada mı çözülüyor yoksa tgs de olduğu gibi dil testi için de bundan sonra beklememiz mi gerekiyor?
Merhabalar aldım. İkametgah ve eğitim bilgileri benzeri şeyleri dolduruyorsunuz işte servis konumunda olup olmamanız dil yeterliliğinizi falan soruluyor. Tgs gibi dil testi için bekliyoruz. Başvurular sanıyorum 17 sinde bitiyor ayın dil testi de o civarlarda gelecek diye düşünüyorum

Arkadaşlar bana ilk gelen mailde adres ve eğitim bilgilerini doldurdum hemen ardından bir ön değerlendirme linki daha geldi başla diye basıyorum ama sürekli hata uyarısı veriyor sizde de oluyor mu ?

Arkadaşlar bana ilk gelen mailde adres ve eğitim bilgilerini doldurdum hemen ardından bir ön değerlendirme linki daha geldi başla diye basıyorum ama sürekli hata uyarısı veriyor sizde de oluyor mu ?
Orada hata veriyor buradan takip edebilirsiniz yazan yere tıklayın açılan sayfada görünüyor ön değerlendirme

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.