Pozisyon veya İlan Adı
Misafir hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
merhaba arkadaşlar.ingilizce soruları nasıl oluyor tgs gibi mi olur daha mı zor olur bi de alım az mı cok mu olur bilgisi olan var mı acaba?

Bazı tanıdığım arkadaşlarım servis güzergah haritasında ki yeşil renkli alandan adres yazmışlardı ama ordan ev tuttu onlar . Şu ana kadar da olumsuz mail gelmemiş onlara.
henüz ön değerlendirme olumlu ya da olumsuz dönüş almadım. dönüş yapılanlara kaç gün içinde dönüş yaptılar acaba

henüz ön değerlendirme olumlu ya da olumsuz dönüş almadım. dönüş yapılanlara kaç gün içinde dönüş yaptılar acaba
Sanırım ön değerlendirmeden servis ve diğer kriterlerden olumsuz alanlar var sadece. Olumlu henüz duymadım. Bugün yarın atarlar herhalde sınav linkini süreç umarım bunda da aylarca uzamaz

• Like
Tepkiler: buse çelik
Sanırım ön değerlendirmeden servis ve diğer kriterlerden olumsuz alanlar var sadece. Olumlu henüz duymadım. Bugün yarın atarlar herhalde sınav linkini süreç umarım bunda da aylarca uzamaz
Aynen öyle

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.