Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

lunajesry

Üye
2 Mar 2026
3
1
0
Meslek
Kokpit
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Arkadaşlar selam, Pegasus'un ilk İngilizce sınavına girmiştim ama henüz sonuç gelmedi. Bu sınavı geçince iTEP için mail gönderiyorlar diye biliyorum. Sonucu açıklanan ya da iTEP için davet alan var mi?

Arkadaşlar selam, Pegasus'un ilk İngilizce sınavına girmiştim ama henüz sonuç gelmedi. Bu sınavı geçince iTEP için mail gönderiyorlar diye biliyorum. Sonucu açıklanan ya da iTEP için davet alan var mi?
Sözlü ingilizce sınavı için davet aldım iki hafta önce ama hala sınav tarihi ve yeri hakkında bir bilgilendirme yapılmadı. Skytest aşamasında olanlara gün ve tarih verildiğini gördüm, süreçte bır durma yok gibi gözüküyor ama yavaşlatmış olabilirler belki.

sınav süreçlerini bilmiyorum ama bir donukluk olduğunu sanmıyorum yakında gelecektir arkadaşım dün cadet için imzaları attı hayırlısı olsun hakkınızda

• Like
Tepkiler: edgecrusher
14 Nisan 31.filo imzasını mı kast ediyorsunuz çünkü henüz 31.filo yeni attı imzayı, dün imza atan filo olması garip geldi.
sınav süreçlerini bilmiyorum ama bir donukluk olduğunu sanmıyorum yakında gelecektir arkadaşım dün cadet için imzaları attı hayırlısı olsun hakkınızda

Sözlü ingilizce sınavı için davet aldım iki hafta önce ama hala sınav tarihi ve yeri hakkında bir bilgilendirme yapılmadı. Skytest aşamasında olanlara gün ve tarih verildiğini gördüm, süreçte bır durma yok gibi gözüküyor ama yavaşlatmış olabilirler belki.
Anladım bilgi verdiğiniz için teşekkürler aslında Bende 7 Nisan'daki ilk sınava girmiştim ama hala iTEP daveti bekliyorum. sizin bu bahsettiğiniz sözlü daveti iTEP için mi geldi?

Anladım bilgi verdiğiniz için teşekkürler aslında Bende 7 Nisan'daki ilk sınava girmiştim ama hala iTEP daveti bekliyorum. sizin bu bahsettiğiniz sözlü daveti iTEP için mi geldi?
Yeni kontrol edebildim, ben ilk ingilizce sınavına 26 Mart'ta girmişim. Muhtemelen en geç 2 haftaya size de dönüş sağlarlar.

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.