Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

bu başlıklardan bakabilirsinnn ekstra sorun olursa yardımcı olurum

• Like
Tepkiler: gunes

bu başlıklardan bakabilirsinnn ekstra sorun olursa yardımcı olurum
teşekkür ederiimm:):)

• Love
Tepkiler: meena
gercekten mi asırı sevındım :)) insallah bende o sürece dahil olacağımm 🙏🙏 peki mülakat tavsiyesi olarak neler önerirsin yada kurul mulakatında nasıl sorular geldi (çok darladım seni kb)
merhaba boy kılo icin hangi tarihe davet aldınız acaba? yani davetler devam ediyor mu onu merak edıyorum.

bir şey soracağım yarın boy kilo ve ing mülakatına gireceğim daha onceden girenler varsa eger boy ölçümü nasıl oluyor ben ince ten rengi corap giyeceğim corap çıkartılıyor mu yada ayagımızı kontrol ediyorlar mı bilgilendirir misiniz??
merhaba siz ne zaman davet aldınız mail ne zaman geldi

bende uzun zamandır bekliyorum ama bir dönüş sağlanmadı size ne zaman mail attılar

• Like
Tepkiler: edd35
benım süreç cok farklı işledi bende anlamlandıramadım , eylul ayı gibi basvurdum ama ızmırde yasıyorum , eylul sonunda olumsuz maili geldi sonra aniden 20 kasımda sürecim birden devam ettı sağlık beyan onayı geldı ve yarın da boy kilo ve ing mülakatı var yani çok garip bende anlayamadım, inşallah yarın sorunsuz geçebilirim çok heyecanlıyım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.