Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba maalesef çok uzun sürdü ben de temmuzun 21’inde başvurmuştum daha yeni geldi, bir form var sağlık şartlarıyla alakalı mail’de ancak yükleyemedim hata verdi, onun haricinde peoplise profilime maalesef erişemiyorum gelen postamda profilimin linki olan mail silinmiş
anladım teşekkür ederim cevaplarınız için umarım haftaya da mail gitmeyen adaylara mail gider. saat kaç gibi gelmişti acaba size mail? bir de dosyayı mı yükleyemediniz mail’e cevap vererek mi yüklediniz ne hatası aldınız belki yardımımız dokunur sizlere.
Sağlık maili bana da gelmiş, sonraki aşamada hemen boy kilo oluyor mu ? Ona göre su diyeti yapacam birkaç kg fazlam var da ? Yoksa sağlık aşamasında mı kontrol ediliyor ?
merhaba yanlış bilgi vermek istemem ama sonrasında boy kilo için davet atacaklarını düşünüyorum ing falan size mail ne zaman geldi yani ben daha bekliyorum henüz gelmedi de
Sağlık maili bana da gelmiş, sonraki aşamada hemen boy kilo oluyor mu ? Ona göre su diyeti yapacam birkaç kg fazlam var da ? Yoksa sağlık aşamasında mı kontrol ediliyor
merhaba yanlış bilgi vermek istemem ama sonrasında boy kilo için davet atacaklarını düşünüyorum ing falan size mail ne zaman geldi yani ben daha bekliyorum henüz gelmedi de
Ben 18 temmuzda başvurmuştum sonra o kadar çok zaman geçti ki ben unuttum bugün tesadüfen e postama girdim, sağlık beyanı gelmiş onu onaylayıp yolladım, henüz ingilizce ya da başka bir test yollamadılar bana
Ben 18 temmuzda başvurmuştum sonra o kadar çok zaman geçti ki ben unuttum bugün tesadüfen e postama girdim, sağlık beyanı gelmiş onu onaylayıp yolladım, henüz ingilizce ya da başka bir test yollamadılar ban
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.