Belirli aralıklarla alım olduğu için illaki dönüş yaparlar diye düşünüyorum fakat dediğiniz gibi uzun zaman alıyor umarım dönerlerİstanbul için başvurdum sıra çok demişlerdi ama çok uzun zaman oldu bilemiyorum belki de kontenjanlar dolmuştur...
Belirli aralıklarla alım olduğu için illaki dönüş yaparlar diye düşünüyorum fakat dediğiniz gibi uzun zaman alıyor umarım dönerlerİstanbul için başvurdum sıra çok demişlerdi ama çok uzun zaman oldu bilemiyorum belki de kontenjanlar dolmuştur...
Ben o aşamaya geçemedim maalesef ama orada beklerken adaylardan duyduğum kadarıyla önümüzdeki hafta için dönüş yapacaklarını söylemişler kurul için umarım dönerler size deMerhaba bana da sunuldu ayni teklif ben de istanbul.olur dedim tek kurul aşamam kaldi sizi cagircaz kurula dendi .Ama acaba ne zaman .ve kontenjan dolmus mudur ?
Belirli aralıklarla alım olduğu için illaki dönüş yaparlar diye düşünüyorum fakat dediğiniz gibi uzun zaman alıyor umarım dönerle
Sağol çiçeğim inşallah dua edelimBelirli aralıklarla alım olduğu için illaki dönüş yaparlar diye düşünüyorum fakat dediğiniz gibi uzun zaman alıyor umarım dönerler![]()
Tesekkür ederim hakkinda hayirlisi olsunBen o aşamaya geçemedim maalesef ama orada beklerken adaylardan duyduğum kadarıyla önümüzdeki hafta için dönüş yapacaklarını söylemişler kurul için umarım dönerler size de
antalyada kurula katılıp olumsuz maili alan oldu mu peki
Ne yazık kinasıl yani bu 50-60 kişi icinde onlarda mı var gercektensaka mı
sağlık beyanı onayladıktan sonra mı seçenek oldu acabaBen istanbukdsnda donüs almistim sistemde gorunuyordu .birini seç dedi .
Yoo alakasi yok orda sordu istanbuldan dönüş aldınız mi diye ben de evet dedim birini seçmeniz gerekiyor dedi ben de istanbul olsun dedimsağlık beyanı onayladıktan sonra mı seçenek oldu acaba
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.