Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
10 Kas 2025
8
0
0
Meslek
Kabin
Merhabalar,
Mülakat için verilen tarihi değiltirebiliyormuyoz mail vs yoluyla (belirtilen günde mülakata katılamayacağımız durumda) en azından daha ileri bir tarihe alınması için bunun için pegasusla iletişime geçebileceğimiz bir kanal var mı ?

Saygılarımla,

Merhabalar,
Mülakat için verilen tarihi değiltirebiliyormuyoz mail vs yoluyla (belirtilen günde mülakata katılamayacağımız durumda) en azından daha ileri bir tarihe alınması için bunun için pegasusla iletişime geçebileceğimiz bir kanal var mı ?

Saygılarımla,
merhabalar size hangi tarih için mail geldi

Bu randevu için nasıl bir kıyafet seçiminde bulunmak isabetli olur erkek adaylar için @gunes teşekkürler

Merhaba, ne zaman dönüş aldınız acaba? Ben de 11 Temmuz'da başvurumu tamamlamıştım fakat hala değerlendirme sürecinde gözüküyorum.

9 aralık için mail aldım ilk aşama (Boy-kilo,Genel Yetenek, İngilizce)
Merhaba ne zaman basvurmustunuz acaba? Önce ingilizce sınavı oluyor ardından boy kilo genel yetenek ölçümü için bir yere mi gidiyorsunuz? Benim arkadasım direkt ingilizce sınavına girmisti de merak ettim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.