Hayir basvurali epey oldu 3 hafta once mail attim geri donus yok diye donecegiz dediler
Pegasus böyle ya süreçleri çok sıkıntılı. 30 mayısta retest sürem dolacak sınav tarihi verirler mi muamma bakalım göreceğiz

Merhaba arkadaşlar,

Skyteste girdim ve sınavım tüm modüllerde baya rahat geçmişti. Zaten daha öncesinde thy pace teste girdim olumlu sonuç gelmişti. Ancak sınava girdikten iki gün sonra olumsuz sonuç
maili aldım ve çok şaşırdım. Retest hakkımı kullanacağım. Genel olarak sınavı başarılı sonuçlanmış arkadaşlar geribildirim verirse çok mutlu olurum. Mühendisim + joystick kullanma kabiliyetim yüksek. Nerde hata yaptım bilemiyorum.
Tekrar merhaba, pegasus skytest modulleri skytesyt uygulamasi ve cadetpro ile ne kadar benzer? matematik ve fizigi de cok merak ediyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.