Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus boy kilo ölçümü
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Başka zamana daha uygun olacağını düşündüm.

Yok hiç sorun değil destek olmak için burayı kullanıyoruz tabii ki. Bu hafta kurulu vs. bitirmeye çalışacaklar anladığım kadarıyla. Şubat ayında eğitim başlayacak.
Anladım çok teşekkür ediyorum çok sağolun hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💐

Arkadaşlar az önce ölçümden çıktım 175 boy 82 kilo çıktım (sabah evden çıkmadan önce 81 dim su bile içmedim ama 82 çıktım) vki 26.8 oluyor benim ama elendim , erkeklerde 27-28 diyorlardı ama elendim anlamlandıramadım yani , kilo vermen lazım dediler . Başına böyle bişey gelen var mı
VKİ 26.8 olduğunu belirtmiş miyidiniz acaba? kilo verimi sonrası ne zaman tekrar değerlendirmeye alabileceklerini söylediler?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.