Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Antalya için çağrıldım. (Dönemsel) sınav merkez yerini değiştirmek istiyorum. Nereye müracat edebilirim?
Pegasus insan kaynakları maili bilen var mı?
Özellikle telefon numarası lazım..
Merhaba , bana 5 Ocak Antalya için sınav daveti geldi .. tarihi değiştirmek istiyorum. Telefon num bilmiyorum
Davet maili aldığım adrese geri dönüş yaptım.( applycabin@flypgs.com). Bu adres haricinde başka mail adresi bulamadım .. Bilen birileri varsa paylaşabilir mi?
Arkadaşlar Antalya için çağrıldım. (Dönemsel) sınav merkez yerini değiştirmek istiyorum. Nereye müracat edebilirim?
merhabalar, bildiğiniz üzre çoğumuzun iki base başvurusu da bulunuyor ve birçok kişi olarak ayt isteyene saw saw isteyene ayt maili geldi. ben şu an imkandan dolayı saw düşünmüyorum, bizim gelen mailleri cevapsız bırakmamız ilerde diğer ilanlardaki dönüşlerimizi etkiler mi? bu konuda bize fikir verebilirseniz çok seviniriz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.