Pozisyon veya İlan Adı
Kabin
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

dem2r

Üye
25 Ara 2025
24
2
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar Antalya için çağrıldım. (Dönemsel) sınav merkez yerini değiştirmek istiyorum. Nereye müracat edebilirim?
Pegasus insan kaynakları maili bilen var mı?
Özellikle telefon numarası lazım..

Hiçbir şekilde maile dönmüyorlar… ne yapacağım

Merhaba , bana 5 Ocak Antalya için sınav daveti geldi .. tarihi değiştirmek istiyorum. Telefon num bilmiyorum
Davet maili aldığım adrese geri dönüş yaptım.( applycabin@flypgs.com). Bu adres haricinde başka mail adresi bulamadım .. Bilen birileri varsa paylaşabilir mi?

• Like
Tepkiler: dem2r ve gunes
Arkadaşlar Antalya için çağrıldım. (Dönemsel) sınav merkez yerini değiştirmek istiyorum. Nereye müracat edebilirim?

merkez yeri değişiminden kastınız antalyayı istanbul yapmak vs mi?

Mailinize dönmüyorlarsa muhtemelen böyle bir uygulamanın olmamasından dolayıdır.

• Like
Tepkiler: Maide
Mailinize dönmüyorlarsa muhtemelen böyle bir uygulamanın olmamasından dolayıdır.
merhabalar, bildiğiniz üzre çoğumuzun iki base başvurusu da bulunuyor ve birçok kişi olarak ayt isteyene saw saw isteyene ayt maili geldi. ben şu an imkandan dolayı saw düşünmüyorum, bizim gelen mailleri cevapsız bırakmamız ilerde diğer ilanlardaki dönüşlerimizi etkiler mi? bu konuda bize fikir verebilirseniz çok seviniriz 🙏🏻

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.