Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Antalya dönemsel ilan
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Akıllarınca emirates gibi yapmışlar online sınav olmadan direkt çağırmışlar ama emirates 3-4 şehirde birden imkan sağlıyor yakın olana gidiyorsun. Uçak bileti birgün önceden gidilecek konaklama bedeli yeme içme ekonomiden haberleri yok galiba. Dönemsel iş ilanı için onca masrafa gerek varmı. Online süreçlerden sonra kurul olur o ayrı.

Akıllarınca emirates gibi yapmışlar online sınav olmadan direkt çağırmışlar ama emirates 3-4 şehirde birden imkan sağlıyor yakın olana gidiyorsun. Uçak bileti birgün önceden gidilecek konaklama bedeli yeme içme ekonomiden haberleri yok galiba. Dönemsel iş ilanı için onca masrafa gerek varmı. Online süreçlerden sonra kurul olur o ayrı.
Kesinlikle katılıyorum. Uzak mesafeden geleceğim 1 günlük kalıp gitmem bana neredeyse 10 bin tlye patlıyor yani kameralı sistem ile online yürütseler hem insanları bu kadar yormayacaklar hem de kendilerini. Üstüne bir de sınav olumlu olursa bir daha çağrılıyorsunuz ne desek boş...

Kesinlikle katılıyorum. Uzak mesafeden geleceğim 1 günlük kalıp gitmem bana neredeyse 10 bin tlye patlıyor yani kameralı sistem ile online yürütseler hem insanları bu kadar yormayacaklar hem de kendilerini. Üstüne bir de sınav olumlu olursa bir daha çağrılıyorsunuz ne desek boş...
Türk hava yolları süreci çok uzatıyordu bunlarda kısaltmak istemişler ama organizasyon yanlış.4 il belirleyip seçenek sunabilirlerdi. Yada Geçen gün yakınım ETHIAD sınavına katıldı online bir şekilde. Video kayıt eşliğinde konuşma,yazma ve test vardı. Yani Antalyaya gidip yapılacak herşeyi 25 dakikalık bir video kaydı ile yapmıştı. Bu da TK nın nerden baksak 3 aşamasına denk geliyor. Bu biraz globalleşme ile bağlantılı.Dubai ye gitmeden yazma konuşma testi yapılıyorken şuan dönemsel bir ilan için lokasyona gelinmesi isteniyor. Birde takıldığım diğer konu firmalar dünyanın 4 bir yanından nitelikli kabin memurları toplarken bizim ülke de sunexpress olsun pegasus olsun neden dönemsele dönmüş durumdalar anlam veremiyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.