Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Antalya dönemsel ilan
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Missil

Üye
3 Ara 2025
16
1
0
Meslek
Kabin
Merhaba, bugün Pegasus Antalya base için İngilizce ve genel yetenek yazılı sınavları için davet maili geldi. Dress code gönderecekler mi acaba ve sınav zorluğu nedir eğitim sürecinde kalacak yer ayarlanıyor mu bilgilendirir misiniz

Merhabalar herkese mi mail gönderilmiş çünkü hala değerlendirme aşamasında görünüyor statüs olarak

Merhaba, bugün Pegasus Antalya base için İngilizce ve genel yetenek yazılı sınavları için davet maili geldi. Dress code gönderecekler mi acaba ve sınav zorluğu nedir eğitim sürecinde kalacak yer ayarlanıyor mu bilgilendirir misiniz
Merhaba, bir dress code bulunmamaktadır. Sınavınız olumluysa eğer mail yoluyla hem dress code un ne olacağını söylüyorlar hem de sözlü mülakata davet ediyorlar.

Merhaba dınav antalya da mı olucak? Ve hangi gün sınav yapılıcak acaba söyleyebilir misiniz

Merhablar öncelikle umarım süreciniz olumlu sonuçlanır ben saw base elenmiştim ilk aşama için bir ders code istemiyorlar ama özenli görünmeniz fayda var resmi bir şekilde gelen de vardı. Bize yapılan sunumlarda yanlış hatırlamıyorsam eğitim sürecinde saw içim kalacak yer sağlamıyordu Pegasus. Ama Antalya süreci için nasıl bilmiyorum.

Merhaba, bir dress code bulunmamaktadır. Sınavınız olumluysa eğer mail yoluyla hem dress code un ne olacağını söylüyorlar hem de sözlü mülakata davet ediyorlar.
Merhaba sürece Antalya’da girdiyseniz bir sorum olucak acaba yanıtlar mısınız,boy ölçümü nasıl oluyor nasıl bir makine çorap normal çorap çıkarılıyor mu ve sizce eksik ölçülme durumu var mı

İstanbul’da yaşıyorum 6 Ocak sabah 9 da davet gelmiş. Sınava istanbulda girmek istiyorum, istanbul’da pegasus’un işe alım merkezi var. Pegasus insan kaynaklarının telefon numarasını bileniniz var mı?

Merhablar öncelikle umarım süreciniz olumlu sonuçlanır ben saw base elenmiştim ilk aşama için bir ders code istemiyorlar ama özenli görünmeniz fayda var resmi bir şekilde gelen de vardı. Bize yapılan sunumlarda yanlış hatırlamıyorsam eğitim sürecinde saw içim kalacak yer sağlamıyordu Pegasus. Ama Antalya süreci için nasıl bilmiyorum.
Teşekkür ederim ☺️ Umarım kalacak yer sağlanır

• Like
Tepkiler: Maide

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.