Pozisyon veya İlan Adı
PEGASUS antalya base
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Çalışırken tabiki de var evden alınıp bırakılıyorsun ama eğitimde sanırsam yok
Viktorbaba sürecin inşallah olumlu sonuçlanır. Ben sanırım gelmeyeceğim şu an için 1 haftayı idare edemem. Hepimiz için hayırlısı olsun. Ilerleyen süreçlerde yine deneyimlerini paylaşırsan sevinirim şimdiden kolaylıkla geçsin ✋

Viktorbaba sürecin inşallah olumlu sonuçlanır. Ben sanırım gelmeyeceğim şu an için 1 haftayı idare edemem. Hepimiz için hayırlısı olsun. Ilerleyen süreçlerde yine deneyimlerini paylaşırsan sevinirim şimdiden kolaylıkla geçsin ✋
Maalesef adam mı seçiyorlar dalga mı geçiyorlar anlamadım ilk başta ikinci aşama için mail geldi hatta sisteme de baktım bir sonraki adım da ikinci aşamanın adı yazıyordu aradan biraz zaman geçti şans eseri mail lere bakarken olumsuz maili geldi sistemde de olmuşuz değerlendirildi yazıyor bilseydim böyle bir rezillik yaşıyacağımı boşuna gelmezdim yine de iyi dileklerin için teşekkür ederim

Maalesef adam mı seçiyorlar dalga mı geçiyorlar anlamadım ilk başta ikinci aşama için mail geldi hatta sisteme de baktım bir sonraki adım da ikinci aşamanın adı yazıyordu aradan biraz zaman geçti şans eseri mail lere bakarken olumsuz maili geldi sistemde de olmuşuz değerlendirildi yazıyor bilseydim böyle bir rezillik yaşıyacağımı boşuna gelmezdim yine de iyi dileklerin için teşekkür ederim
Hiç canını sıkma mart nisan gibi mutlaka bir sürü havayolu ilan açıyor, onlara başvurursun en azından dönemsel stresine girmezsin. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum yarın emirates open day var istanbulda, ayrıyetten etihad alımları var şu an online. Nasibinde varsa birinden biri mutlaka olur

• Like
Tepkiler: ViktorBaba
Hiç canını sıkma mart nisan gibi mutlaka bir sürü havayolu ilan açıyor, onlara başvurursun en azından dönemsel stresine girmezsin. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum yarın emirates open day var istanbulda, ayrıyetten etihad alımları var şu an online. Nasibinde varsa birinden biri mutlaka olur
Teşekkür ederim zaten Almanca öğreniyorum şu anda b1 deyim ama henüz konuşmam yeterli düzeyde değil Almancayı da hallettikten sonra yüksel ihtimal corendon ile olur diye düşünüyorum olmazsa da Almanya ya giderim orda olurum

• Like
Tepkiler: bero
İkinci asama hemen ertesi gun mu yapilacak bir sey soylediler mi acaba? Ben sehirdisindan gelecegim ona gore kalacak bir yer ayarlamam gerekiyor da bu konuda bilgilendirme yaptilar mi? Ve soru cevap kisminda ekim sonunda saw basee kalici olarak gecis mumkun mu bu tarz bisi konustular mi? Genel olarak atmosfer bilgilendirme vs nasildi ogrendiginiz bilgiler isiginda deger mi sizce gitmek?
merhaba ben de dün ilk aşamaya katılanlardanım tüm süreci cumrtesi gününe kadar yapıp bitireceklerini söylediler

Merhaba nasil gecti acaba deneyimlerinizi paylasabilir misiniz?
Merhaba. 6 Ocak Salı günü önce bir tanıtım semineri ve ardından boy kilo kontrolü ve yazılı sınavlar oldu. Sözlü İngilizce mülakatının Çarşamba/Perşembe günlerinde, Kurul mülakatının ise Cuma/Cumartesi içerisinde yapılacağı söylendi. Şehir dışından gelenler için gün seçimi konusunda yardımcı olunacağı söylendi. Ben Denizli’den gelmiştim. Daha önce 2 kere Thy mülakatlarına katılmıştım ve orada tüm süreç 1 günde bitiyordu. Bunun bu kadar uzun sürebileceğini bilmiyordum yanımda hiç eşya getirmedim. Denizli Allahtan yakın ama git gel yapmak zor olacaktı. Polisevinde bütçe dostu kalacak yer buldum ve orada kaldım. Normalde gelen davet mailinde Perşembe günü İngilizce sözlü mülakat olacaktı ama Çarşamba günü katıldım, şehir dışı olayından dolayı yardımcı oldular. Cumartesi günü de kurul mülakatına katılacağım.
Benim sürecim bu şekilde oldu. Herkese başarılar 🌸

• Like
Tepkiler: bero ve gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.